0

sordugun sorudan 0.02 kuruş kazanırsın fakat sistemde bir degişlilik olunca bu kazanc baya bi gelişir seviye sistemi de devreye girebilir yani benim sistem hakkında düşüncelerim

0

burda tabiki keske ole birsey olsa super olurdu bence .ama suan iste bu olay yok sadece sorulan sorulara cevap vererek para kazaniyorsun ne kadar uzunsa cevap kazancinda o kadar artiyor buda guzel birsey.

1

sorumani sitesinde soruyu sorduğumuzda iki kuruş kazanırız ve bu değişmez. cevaplar ne kadar uzun olursa o kadar çok kazandırır. yani şimdilik sorumuza gelen cevaplardan para kazanmıyoruz. verilen oyların veya seviyelerin kazanca bir etkisi yok, en azından şimdilik.

1

sorular sormakta iyi ama sorulara cevaplar yazmak bence en çok kazandıran tercihtir.
başkalarının sorularına uzun yorumlar yazarak, bilgi sorularına gerçek bilgileri yazarak, asla kopyala yapıştır yapmadan (yasaklanırsınız,sistem tespit ediyormuş) bu sitede var olduğunuzda kazanacaksınızdır. başarılar dilerim.

0

şimdi bu sitede sen soru sorduğunda sana cevap verenlerden sen kazanç elde etmiyorsun ama sorduğu sorudan para kazanabiliyorsun. sana şöyle bir şey söyleyeyim. kendin soru soruyorsun o sorunun cevabını verirsen en azından hem sorundan para kazanırsın, hem de sorduğun sorunun cevap verdiğin için kazanç elde etmiş olursun. en güzeli bence öyle yapmak sana tavsiyem en fazla dağ kazanç sağla diye söylüyorum. sonuçta burada hepimiz para kazanmak için buradayız bol kazançlar diliyorum.

0

sadece sordugun sorudan para kqzanirsin.. birde burada soeulmus sorulara cevap yazarsan kazanirsin