0

evde de düzenli olarak gayet güzel spor yapılabilir. özellikle benim iki tane küçük çocuğum olduğu için pek dışarı çıkamıyorum. biraz kilo problemler olan bir insanım ne yazıkki. bu sebebten dolayı evde spor yapıyorum.ilk önce ısınma turları.hafif hafif vücudu hazırlıyorum. ondan sonra normal tonda koşu yapıyorum yürüyüş yapıyorum.kalca bel basen hareketleri yapıyorum iyide oluyo. benin gibi dışarı çıkma problemi olan arkadaşlarım varsa onlarda bu şekilde bir nebze spor yapmış olurlar . tabiki evdeki spor dışarıda çıkıp yürüme yada koşma gibi olamaz yada bir spor salonu tadında olamaz ama dediğim gibi dışarı çıkma probleminiz varsa bu şekilde yapabilirsiniz

0

evde spor yapabilirsiniz, bunun önce ısınma hareketleri ile başlayıp sonrasında sivam ve mekik gibi hareketleri yapabilir. alet kullanmadan yapılan hareketleride yapabilirsiniz.

0

evde küçük egzersizler ve rahat bir ortamda yapılırsa çok iyi olur ama eğer dışarıda koşu yapılacaksa çok daha iyi olur , çünkü kapalı ortam hiç iyi değil doğa hayatı hep daha iyi olmuştur .
sana tek tavsiyem bence dışarıda kendin
küçük bir idman yapsan çok daha verimli , çok iyi olur .