2

aynı kişiler çok fazla soru soruyor cevap vermeye bile yetişemiyorum. ne gibi bir çözüm bulabiliriz?

Şikayet etmek istemiyorum arkadaşları. Lütfen dikkatli olun peşpeşe soru sormayın.

10 cevap
1

bir dönem ana sayfa bu tarz sorulardan geçilmiyordu. o yüzden bıkkınlık verebiliyordu. sorumani buna çözüm olarak beyin bedava modunu aktif ediyor ve soru sormak engellenip cevap vermeye yönlendiriliyorsunuz. ama bazen bu da sıkıcı olabiliyor. onun için herkesin kendi kendine bir sistem oluşturması ve arka arkaya aynı sorular sorulmadan bir işleyiş sağlaması gerekiyor. basit bir otokontrolle site daha keyifli olabilir.

1

ben de çok gördüm bu olayı, adam bi başlamış işte neymiş efendim. istanbul un meşhur yemeği nedir. sonra ardına 81 il ı ekleyerek art arda sormuş. daha sonra demiş işte adana nin tarihi özellikleri ni yazabilirmisiniz falan diye, sonra yine peşine 81 il ı eklemiş. sadece bu da değil.
çoğu kişiler direk fark ediliyor aşağısına bile bakmadan kimin yazdığı yani, şöyle üstte ki sorular belli bir kalıp la geliyor sonra altta ki de aynı soru tipi demek ki aynı kişi yazdı. altına bile bakmaya gerek yok kim yazdı diye diyorum. ama yine de bakiyorum hiç de şaşırmıyorum.
tabi ki de ayni kişi, inanın çoğu sorular hep aynı tip oluyor. mesela şöyle kanuni sultan süleyman nasil ölmüştür. diyor. hemen ardından, fatih sultan mehmet nasil ölmüştür. sorusu geliyor. insan tabi hiç şaşırmıyor. tabi şaşırmadığı gibi yazana da bakma gereksi mi duymuyor çünkü bir üstte ki soru ile aynı yüz de doksan aynı kişi yazmıştır diyorum. sonra bi bakmışım aynı kişi çıkıyor.
lütfen bu konuya da biraz dikkat edersek daha güzel olacak. burası bizim yerimiz. burada hepimiz bir aileyiz bundan dolayı bir birimizin hakkına girmeyelim derim böyle saçma sorularla, daha güzel sorular sorup, daha bilgili bir şeyler öğrenmek istemezmisiniz.
buna özen göstereceğinizi düşünüyorum. ve hepinizi çok seviyorum. kolay gelsin herkese. bol kazançlar dilerim ben cümlenize.

1

bence sorudan çok cevap vermek insana kazandırıyor.. ama bilgili cevaplar.. öyle kafadan atmadan.. emek vererek.. ama bazen cevap verenlere de bakıyorum.. yok.. sallamış gitmiş.. yeter ki satır dolsun mantığı ile.. kul hakkı ya da helal, haram kavramlarına göre yaşarsak.. hak edenin vicdanı rahat olur. benim vicdanim rahat.

0

sorulan sorularda bir mantık olmalı bencede çok mesela sadece puan kazanmak için 2+2 kaç eder gibi sorular da olmaz. olursa eksi puan olmalı

0

soru kısıtlaması değil de.. gerçekten bir kişiden rahatsız olmaya basladım. sırf para kazanma ve yarışmalarda birinci gelme uğruna motora bağlayıp artık parmak nedir gibi saçma soeulara getirecek işi.

0

demek istediğim insanların normal soru sorması değil , peşpeşe soru sormak için bir sürü saçma şeyleri soruyorlar bana hile gibi geliyor açıkcası. amacım kimseye saygısızlık yapmak değil öyle olsaydı şikayetimi özel olarak bildirirdim fakat ben hepimiz görelim dikkatli olalım istedim.

0

soru sorulmasında hiç problem yok ama şu nedir bu nedir gibi inanılmaz saçma sorular var sırf o sorular yüzünden girmek istemiyorum inanılmaz saçma oluyo

1

aslına bakarsanız sorumani özgür bir platform. insanları kısıtlamak istemiyoruz. ( kurallara uyulduğu sürece)

dileyen kalite standartlarını düşürmeden fikrini beyan edebilmeli ya da aklındakileri sorabilmeli.

bu konuyu oturup düşüneceğiz. suistimal edilen bir durum görürsek, gereği derhal yapılacaktır.

sorumani asayiş ekibi

0

keşke soruda sınır ve kalite olsa

0

soru sormanın bir kısıtlaması yok. saçma olmuş bu biraz.