0

bu kadar cevap 've soru icin gerkmiyor sorulara daha cok uzun cevap verirsen daha cok miktarlar kazanirsiniz tabiki ben suan hep cevap verdim hic soru sormadim 1500 cevabim var ama kazancim 60 tl suan bazi sorulara uzun cevap vermiyorum.

0

illa o kadar gerekmez kendi cevapların ve soruların bu sayıyı azaltır. aktif olduğun sürece ve kampanyaları 2 katı kazanç ,altın sorular kaçırmazsan daha kolay bir şekilde para kazanabilirsin. iyi kazançlar.

0

hayir. yani illa bir sayida soru sorup cevap yazman gerekmiyor. cevaplarda ne kadar uzun yazarsan o kadar cabuk limite ulasiyorsun. ha bu belki 200 soruya cevap yazarak yapabilirsin belki de 350 soruya cevap yazarak ulasirsin. cevap vermek istemiyorum sadece soru soracagim dersen 1250 soru sorman karsiliginda 25 tl limite ulasmis olursun.

0

bende yeni üye oldu ama bence mantıklı ve uzun cevap verenler daha çok kazanıyor gibi geldi bana

0

para çekmek için öyle bişey gerekmıyor şöyle dersen ben sadece soru sorcam dersen dediğin şekilde bi soru sorman için sayı çıkar.şunu unutma soru soranlar siçin sorular daha az kazandırıyor.sen gidip sorulan soruya mantıklı ve uzun cevap verirsen daha çok kazanırsın.örnek vereyim bi arkadaş 400 soru cevaplamış 10 tl kazanmış sende 200 yada 100 soru cevaplamışsın ama uzun ve mantıklı sorular cevaplamışsın senın kazancın 25 30 tl olur.demek istediğim kaç soru veya soru sorman önemli deil cevabının mantık cercevesınde uzun olması kelime başına para ödenen bi sistem bura ne kadar çok uzun cümle kurarasan o kadar fazla kazanırsın.yukarda verdiğim sadece bi örnektir kafanızı sayıalra takmayın mantıklı ve uzun cevaplar verin.sitede olabildiğince aktif kalın her soruya mantıklı uzun cevaplar verin ve kazanın bu kadar.

0

sizin dediğiniz şekilde sadece soru sorarak kazanılacak en düşük ödeme seviyesi bence.

0

kazanabilmek icin soru sormak da gerekli sonucta o da kazandırıyor

0

çok soru sorarsan daha çok kazanırsın ve cevaplarsan

2

talep edilebilir tutar oldukça düşük bir miktar yani 25 lira.
benim 800'ü geçkin sorum 1800'ü geçkin cevabım var. 50 lira ödememi aldım. kazanmaya da devam ediyorum.
söylediğiniz sayılar daha çok paralar kazandıracaktır.
bol kazançlar.

0

daha uzun cevap vermek daha cok para kazanmak demektir 60 soruya ulastigin taktirde soruda sorup kazancini katlarsin.

0

belli bi süre var mı para çekmek için

1

kazanç bölümünden kazancınızdaki gelişmeleri takip edebilirsiniz aslında.

her soru ve cevabın değeri aynı değil. benim gördüğüm asgari 0,01 kuruş ama bazı sorular bunun dört beş katı bile katkı yapabiliyor. fazla kazanç getirecek sorular zaten belirtiliyor. mesela şu anda cevap yazdığım soru %5 fazla kazanç getiriyormuş. daha fazla getirisi olanlar da var.

dolayısıyla 5000 soru cevap yapmak gerekmiyor, belki 1000 tane ile bile 50,00 tl. ye ulaşabilirsiniz.

1

hiç merak etme yapılır daha az bile soru cevap yazdan 50 tl yi kazanırsın

1

illa 5 bin soru cevaplaman gerekmiyor.. altin sorulara takil oradan 2-3 soeuda kazandigin parayi kazanabilirsin. ve anladigim kadariyla sorulara ne kadar uzun yazarsan o kadar cok kazaniyorsun.

daha dün aksam üye oldum ve benim anladiim bunlar.