0

talebi verdikten sonra paranın yatıp yatmadığına dair size herhangi bir mesaj ya da mail atılmıyor siz zaten siteye girip öğrenebilirsiniz ve bankadan kontrol edebilirsiniz.

0

hayır mesaj gelmiyor.siz siteye girip bakabilirsiniz.ödeme taleplerine girdiğinizde orada ödeme yapıldı diye yazıyor.birde bankanız size mesaj atıyordur sanırım.

0

hayir gmail uzerinden mail gelmiyor. zaten bankanizin mobilcbankaciligi yukluyse telefonunuzda, orqdan bildirim geliyor zaten hesabiniza para yatti diye. ya da sitede kazanc kismindan takip edebilirsiniz

1

yok gmail üzerinden hiçbir şekilde paranız yattı diye mesaj gelmiyor. zaten alacağınız banka üzerinden size bir mesaj geliyor farklı bildirimler gelebiliyor. bunlarda nasıldır tamamen şöyledir ben 3 kere ödeme aldım ve orada bulunan telefon numarasını bilgi mesaj atacaktım sanıyordum ama öyle olmuyor garanti bankası'nı kullanıyorum ve zaten garanti bankası'na para geldiği gibi zaten bana bildirim geliyor hesabınıza para geldi diye o da beni mutlu ediyor, gmail üzerinden size hiçbir şekilde mesaj gelmiyor. sadece gmail üzerinden sorumanile iletişime geçebilirsin ve hesabına girebiliyorsun yani buraya gelirken de öyle bir mesajla karşılaşmanız gerek yok zaten ödeme talebi edince inceleme bekliyor diyecek ve bu süreci siz sayfaya girerek siteye girerek takipte bulunabilirsiniz. ödemeniz zaten yapıldığı zaman da ödeme yapıldı olarak yazıyor. orada ya da 3 gün içerisinde zaten banka hesabını geçiyor bankanızda kullandığınız banka hesabını mobil uygulamasını gerek bildirimleri açın zaten hesabınıza para geldiği zaman bildirim gelir, gelmiyorsa da ara kere girerek paranızın gelip gelmediğini bakabilirsiniz. yani bu şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum. ben de öyle bir sıkıntı yok zaten hesabına para yatırma işlemi yaptığın zaman bizzat düşüyor.

0

daha çok bankana para yatınca bankanın tarafından hesabınıza para yattı diye bir sms alırsınız.

0

soru mani ödeme yaparken sanırım gmail üzerinden mesaj gelir çünkü tel den gelmesi biraz zor yani normal mesaj olarak gelmez diye biliyorum ben tabi farklida olabilir ama yinede büyük olasılıkla mail yoluyla mesaj gelir .