0
0

sakal kimi erkeğe yakışırken kimisinde pek hoş durmuyor. tabii öyle uzun hacı sakalını kastetmiyorum. özellikle top sakal ya da hafif kirli sakal erkeklerde hoş duruyor. ama saçları uzun erkeklere çok yakıştıramıyorum top sakalı. onlarda hafif kirli sakal daha iyi duruyor.

0

erkekte sakal şart değildir. bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz. sakal uzun olmamalı bana göre ve bırakıyorsa bakımlı olmalı. çalışan bireyler özellikle bir görüşme yapacakları zaman daha bakımli olmalı sakalları.

0

bence sakal erkekte şart değildir . nasıl kullanmayı seviyorsa o şekilde kullanmalı . herkese göre değişebilir . kimine yakışır kimini de yakışmabilir . bir erkek sakalsız olduğu zaman yüzü ortaya çıkar bu durum daha genç görünmesini sağlayabilir .eli yüzü açılır yani . sakallı şekilde kullanan insanlarda tamamen esmer görünürler . kimi osman da güzel hoş görünebilir . kendi gelecekleri iş .

0

şimdi bazı erkeklere kirli sakal çok yakışır ona öyle bi hava tarz katar. ama eğerki sevgiliniz sakallıysa ve onu öpmek sakallardan dolayı eziyet haline dönüşüyorsa hiç bırakmasın yok sakallarından vaz geçemiyorsa ben onu bırakırım olur biter o mutlu ben mutlu

1

bence bir erkekte sakal olmasa da olur . bazı kişilere sakal yakışmıyor zaten .olmazsa olmaz denmez yani sakal illaki olacak birşey değil ama bazılarına sakal yakışıyor .hatta erkeklerin aksesuarıdır sakal .

2

sakal peygamber sas efendimizin bir sünnetidir. yapılan araştırmalara göre sakalın cilt kanserini önleyici bir özelliği varmış. erkeklere genelde kirli sakal çok yakışıyor. tabi biraz da tercih meselesi.illa ki de sakal bırakılacak diye bir kural yok.

1

sakal şartlık dışında moda konumuna geldi artık. zaten sokağa çıkıp bir dolaşmaya kalksak heryerde sakala bürünmüş bir dünya insanla karşılaşma imkanımız epey yüksek.

1

sakal şart değildir. moda olduğu için çoğu erkek maymun gibi gezmekte.