0

soru sorarken de cevap verirken de para kazanıyoruz. mesela soru sormak her soru için iki kuruş kazandırıyor. sorunun uzunluğu veya kısalığı fark etmiyor sana verilen cevaplar soru sorana para kazandırmıyor. sana puan verilmesi de para kazandırmıyor. bir soruya hiç cevap da verilmeyebilir yani bu soran kişi etkilemiyor ama soran kişi o soruyu cevaplayabilir. sorduğu soruyu kendisi de cevaplayabilir bunun bir zararı yok. cevap vermek da para kazandırıyor. bir cevap ne kadar uzunsa o ladar fazla kazandırıyor ama verilen cevapların o sorulan soruyla alakası olması gerekiyor. uzun vr açıklayıc olursa baya kazandırıyor. nerdeyse bir satır bir kuruşa denk geliyor. bunun haricinde sorumani inceliyor zaten. bazıları uzun olsun diye dalga geçer gibi harf ve sözcük tekrarı yapıyor bu şekilde kazanılmaz. bunu mutlaka dikkat alıyor sorumani. hata görürse uyarır yani. devam edince banlanıyorsun. bir de cevapların kopya içerik olmayacak veya kopyala yapıştır olmayacak. çalıntı olursa da olmaz bunlara dikkat etmek gerekiyor. diklat edilirse baya kazanç sağlanabiliyor. bol kazançlar herkese.

0

farketmiyor herzaman hem sorulardan hemde sorulan sorulara verdigini cevaplardan para kazanabilirsiniz.

0

sorduğumuz sorulardan kazanc elde ediyoruz başkası soruya cevap verince kazanmiyoruz ama kendi sorumuzu cevaplarsak kazanırız.

0

sorduğun her sorudan 2 kuruş alıyorsun. onun harıcınde anasayfadaki sorulara cevap ''yazarsa'' para kazanırsın. başka bir para kazanma yöntemi yok bu sitede. olsa güzel olurdu gerçi ama.. işte mesela soruna cevap verildikçe para kazansak haksızlıklar çok döner. herkes gruplaşır, grup içinde hergün birine gidilir, başka sorulara cevap yazılmaz filan. sıkıntı olur yaniii....

0

hem paylaştığımız sorulardan hem de cevaplardan kazanıyoruz. ama özellikle cevaplardan kazanıyorum. uzun yazınca da etkili oluyor. çünkü soru sorarken sadece iki kuruş kazanıyoruz.

0

sorularımıza gelen cevaplardan kazanmıyoruz ama soru yazınca sadece 2 kuruş veriyor.

0

her ikisindende kazanıyoruz. hem sorudan bende verdiğin cevaplardan kazaniyorsunuz

0

hem paylaştığımız sorulardan ,hemde verdiğimiz cevaplardan kazanç elde ediyoruz.