1

cevaplara yönelmesini tavsiye ederim. zaten 60 cevap vermeden soru soramıyor yeni kullanıcılar. olması gerektiğini düşündüğü soruları sorabilir istediği zaman ama cevaplara ağırlık verirse beyin bedava modunda zorluk çekmez. sorulara uzun ve anlamlı cevaplar vermesi, ilgi alanlarına yönelmesi iyi olur.

0

altın sorulara uzun cevap vermesini öneririm ve kopya içerik yapmamasını söylerim.

0

sarumanin sitesinde ben de yeni başladım ilk başladığında benim de pek fazla bilgim yoktu şimdi biraz olsun site hakkında bilgim vardır yani soruları uzun cevap yazarsan herhalde daha çok kazanıyor yani fasulyeler ve gidiyoruz soru sorulduğunda 2 kuruş kazanıyor ama çok yani yine de iyidir vakit geçiriyoruz

0

öncelikle paranın kolay kazanılmadığını kabul etmeniz gerekecektir ve beklentilerinizi çok yüksek tutmayın derim. zamanla damlaya damlaya göl olacaktır öantığıyla hareket edip sitede olabildiğince aktif katılım gösterirseniz kazanç elde edeceksiniz. elinizden geldiğince soru sorup ya da sorulan sorulara cevap vererek hem bilgi paylaşımı yapmış olur hem de kazanç elde edersiniz. ve cevaplarınızı uzun konudan sapmayacak şekilde uzun tutmayaalışın, uzun olması daha fazla kazanç sağalar. tabi her soruya da gereksiz yere uzun cevap vermeyin. küfürlü konuşmayın, gereksiz sorular sormayın, ve kopyala yapıştır yapmayın ya da başkasının cevabının aynısını vermeyin. şunu bilin düzgün bir şekilde burda işinizi yaparsanız sitede oara talebi bulunduğunuzda onlarda sorumluluklarını yerine getirecektir. kuşkunuz olmasın burası güvenilir bir site ayrıca arkadaşlarınızı davet edip onlara referans olursanız onşar kazandıkça sizde kazanırsınız.

0

yeni başlayanlar kurallara uymalı ve bu azimle devam etmeliler. yani her zaman kurallara uyarlarsa hiç sorun yaşamazlar. bide sorulara uzun cevaplar verirlerse daha iyi kazanırlar. aynı zamanda birbirine benzer sorular sormazlarsa gerçekten iyi olur . hem insanlar sıkılmaz.

0

oncelikle yeni baslayan arkaslar icin bir soru cevapladiginizda uzun cevaplar yaziniz mesala bende yeni basladim once bende bilmiyordum ve sorulari kisa cevapliyordum ve biraz zor para kazaniyordum cunku 3 gunde 1 tl anca kazaniyordum ve simdi anladim sen ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar para veriyor benim simdi 11 tl var bugunde 12 tl toplayarak ve diger hafta kismet olursa cekme talebinde bulunucam kend

0

kurallara uyarak soru sorup cevap vermek, yorum yapabilmek mantık dışı cevap vermemel.