0

evet sorumani sitesine bilgisayarınızla giriş yapabilmeniz mümkün. hatta eğer sorumaniye bilgisayardan girip yazı yazarsanız ve soru cevaplarsanız, bu sizin için daha hızlı olur. ee, daha hızlı olunca da daha fazla kazanç sağlarsınız ve bu şekilde iyi bir kazanç elde etmiş olursunuz.

0

bilgisayardan da giriş yapılıyor hem bilgisayardan daha kolay bence klavyeden çok çabuk yazabilirsin telefon ugrastiriyor.

0

genel olarak telefondan erişim sağlayabildiğimiz her siteye bilgisayar üzerinden de erişim sağlayabiliyoruz. ben telefondan girdiğim için bilgisayara ihtiyaç duymuyorum ama sorumani sitesine bilgisayardan giriş sağlanıyor. daha pratik oluyor bile diyebilirim hatta. tuşlar daha büyük ve ekran daha görülebilir olduğu için çok rahat oluyor.

0

evet yapılabiliyor. ben bilgisayardan giriyorum, klavye kullanım kolaylığı, ekranı daha net görme gibi avantajları dolayısıyla bilgisayardan girmeyi tercih ediyorum.

0

evet yapılıyor. hatta diğer cihazlara göre size daha pratik ve kolay bir kullanım imkanı sunuyor size. bu sitede tavsiye etmeniz gereken ilk seçenek zaten bilgisayar üzerinden giriş yapmak. o yüzden hiç bu konuda tereddüt etmenize gerek yok.