0

maalesef hic tutumu para harcayamam en buyuk eksilerimdrn biridir bu tutumlu insanlari goruncr imrenmio deilim

0

ben öyle herşeyi almam, herşeye para vermem. tutarlı olurum, gerektiği zaman para veririm, gerekmediği zaman para bile vermem.

0

evet paramı harcarken gerçekten tutarlı davranırım. öyle gördüğüm her şeyi almam. daha çok para biriktirmeye gayret ederim.

0

her zaman dikkat ederim.para biriktirmeyi cidden çok severim.tabi harcamayıda severim ama gereksiz yere değil.

0

keşke para harcama konusunda tutarlı bir insan olsam ama gerçekten eşimin maaşı 3 milyar 700 olmasına rağmen gerçekten de birikim bile yapamıyorum. harcamalarınıza dikkat edemiyoruz aşırı derecede çok harcıyoruz yani aslında ben bir bayan olarak benim tutumlu olmam lazım, ama beceremiyorum çünkü ben de harcamayı çok seven biriyim.

0

maalesef ki bu konuda tutarlı olduğumu söyleyemem. ya çok saçma elime 9 binlira geçse bile saatler içinde bitiyor ve olayın garip yönü ben neye gittiğini bile anlayamıyorum. kumbara yapıyorum para bikiktirip tutarlı bir şekilde harcayım diye ama sabah attığım parayı akşam geri alıp yiyorum.

0

parayı dengeli harcarız mesala ben aldıgım harçlık 200 lira sigaram yok o yüzden avantajlıyım arada bir arkadaşlarla bir yerlere gideriz okey oynamaya falan canıö ne isterse onu alırım fuzuli harcama yapmam ve o 200 lira bana yeter