0

paranızı neye harcamazsınız?

boş şeylere harcamam

7 cevap
0

temel ihtiyaçlarıma ve arada zevk ve hobiler.

0

temel ihtiyaçlar dışında paramı harcamam

0

gereksiz gördüğüm hiçbir şeye para harcamam. bir de sevmediğim bana yakışmayan şeyleri almam onlara harcama yapmam. mesela ugg diye bir ayakkabı var assla almam giymem ev dışında.

0

paramı gereksiz, ıvır zıvır olarak tabir edilecek gençlik dergileri gibi şeylere harcamam.

0

ben paramı her şeye harcarım para sonucta başka ne yapıcaz ki zaten bir şey almaya kalksan pahallı ve hemen para bitiyor.

0

paramı kesinlikle türk kahvesine harcamam. çünkü türk kahvesini çok fazla içemiyorum .neden bilmiyorum ama içtiğimde ben de rahatsızlık veriyor. zaten çok fazla sevmiyorum kokusu bile beni rahatsız ediyor. o yüzden dışarıda türk kahvelerine verdikleri paraları çok saçma buluyorum. aslında tabii ki de saçma değil diğer içecek gibi türk kahvelerinin de o kadar pahalı olması normal ve çok bağımlısı ve seveni var bunu da biliyorum ama sevmediğimden dolayı galiba küçücük bir fincana o kadar pahalı fiyat istemelerini normal bulmuyorum. bu yüzden de kesinlikle ve kesinlikle türk kahvesine kafelerde gidip ol kadar fiyat ödemem diyorum. bu yüzden çevremdekiler de bana çok kızıyor. mesela ablamlar türk kahvesini çok seviyorlar ve her sabah uyandıklarında illaki türk kahvesi veya gün içerisinde mutlaka türk kahvesi içiyorlar. benim de onlarla birlikte içmemi istiyorlar .ben de gerçekten rahatsızlandığım için kokusunu aldığım da dahi bu yüzden içemiyorum. içemeyeceğimi düşündüğüm için de o kadar para harcamıyorum.

0

günümüzde paramızı hemen hemen her yere harcar olduk boşyere harcamayız demek