0

sac bakimi nasil olmalidir?

6 cevap
0

günlük yıkanmalı ve 2 ya da 3 gunde bir saça özel yağlar sürülmeli maskeler yapilmali

0

saçlar iki güne bir yıkanmalıdır. temiz bir saç ve kepeksiz saç için kuaförünüzün size özgü makineler kullanmasını sağlayın.

0

saç günlük olarak yıkanmalı, fazla şampuan kullanımından kaçılması gerekiyor çünkü ileride kepek sorununa yol açabiliyor. duştan çıktıktan sonra saç besleyici kremler kullanılmalı, ayrıca saçlar taranırken saç uçlarından taramaya başlamak gerekiyor, saç diplerinin zarar görmemesi adına.

0

bence saç bakımları kişiden kişiye değişebilir.örnek verecek olursam erkeklerin kızlara nazaran saç bakımları ve saça ayırdıkları vakit çok daha azdır.bu sebeple erkeklerin saçlarına şampuandan başka bir bakım yaptığını düşünmüyorum.oysaki kızlar saç bakım kremlerinden tutun envayi çeşit kremler kullanıyorlar.bu yüzden kadınların saçlarına ayırdıkları vakit oldukça fazladır.

0

saç bakımı için çeşitli yağlar bulunmaktadır. ve bu yağlar ile saçlarınızın daha parlak bir görünüme kazanmasına sebep olabilirsiniz. böylece saçlarınız daha güçlü daha parlak dökülmeye veya kırılmaya karşı daha iyi olacaktır yani saç bakım yağları kullanmak sizin için fayda sağlar. hint yağı badem yağı gibi yağlar saçlarınızı besler parlaklık kazandırır yeni saç oluşumu yani yeni saç çıkması gibi sağlar bu sebepten dolayı da sça bakımı önemlidir.

0

sezer inanoğlu, türk sinema oyuncusudur. istanbulludur.