0

bence saça yapabileceğiniz en güzel iyilik kimyasaldan uzak doğal ürünler kullanmaktır. uzun zamandır biz evde şampuan yerine sabun kullanıyoruz. başta saçımı sertleştirdi falan dedim ama sonradan saç alışıyor. benim gibi üşeng bir insan değilseniz de diplerine badem ve hint yağıyla masaj yaparak köklerinin daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz

1

saç bakımı, en değerli olan aksesuarlarımızdan saçlarımızı korumak ve canlı tutmak demektir.iyi görünmenin temelinde bakımlı saçlara sahip olmak yatar.gerçekten saçlarınızı iyi tanımazsanız, ihtiyaçlarını yeterince karşılamazsanız, bilinçsizce işlem uygularsanız, yıpranmaktan kendini almayan saçlar elde etmiş olursunuz.bunu da isteyeceğinizi hiç sanmam.dolayısıyla yapılabilecek en iyi ve en önemli şey, saçlarınız bilmek ve onlara uygun işlemler yapmak olacaktır.saç bakımı deyince hemen aklınıza hemen kuaföre gitmek ve saçlarınıza bir sürü işlem yapmak gelmesin.zira saç bakımı doğru şampuanı kullanmakla başlar.

0

saç bakımı, saçın doğal haline döndürme işlemine denir. saç bakımında önemle üzerinde durulması gereken konu saçın kimyasallarla temzilenmemesidir. olabildiğince doğal malzemeler kullanılmalıdır. saçın güneşin altında fazla durmaması ve gerektiğinde şapka kullanılması lazım gelir.