0

beyin bedava modu nedir? ne işe yarar?

açıklarsanız sevinirim.

6 cevap
0

beyin bedava modu, sitede daha fazla soeu sormayin. azicik o beyninizi calistirin ve su sorulara cevap yazin demenin nezikcesidir. :) saka bir yana evet soru sormaya kapatiliyor site sadece crvap verebiliyorsun. beyin bedava modu bu. :)

0

beyin bedava modu buradaki üyeleri çokça soru sorması ndan dolayı sorumani ekibi tarafından bir sistemdir bu sistem kişilerin soru sorma konusunda kazancın daha basit olduğundan dolayı kimse sorulan sorulara cevap vermiyor o yüzden çok cevapsız sorulursa bu mod devreye geçiyor ve de üyelerin cevapsız sorulara cevap vermesini sağlıyor.

0

beyin bedava modu insalarımız sürekli soru sordukları için ve sorulan sorular cevaplanmadığı için sistemde doluluk oluşmasın diye beyin bedava modu nu yapmışlar böylelikle soru soramayıp sadece cevaplanmamış ve diger soruları cevaplanması için yapılmış bi uygulama gibi bişey.mantıklı olmuş bence çünkü önüne gelen sürekli soru sorup cevap vermiyor.bu sistem sayesinde cevaplanmamış sorula cevaplanıcak ve gereksiz yere boş sorular kalmıyacak.

1

beyin bedava modu aktif,sorumani sitesinde soru sisteminin kapatılması,cevapsız soruların yanıtlanması anlamina gelir.

0

birkaç saat öncede bir soruya cevap verdim ve aynı soruyu sormuşlardı ve buda aynısı oldu peki beyin bedava modu nedir ? birkaç saat sonra görürsün zaten de. cevaplanmamış çok soru kalınca insanları cevaplamaya yöneltmek için soru sorma bölümünün kapatılmasıyla oluşur. birkaç saatten fazla sürdüğü gibi birkaç günde sürebilir. cevaplanacak soru kalmazsa soru sorma kısmı tekrar açılır. umarım aciklayabilmisimdir. birazda deneyimleyerek öğrenin bence :)

0

beyin bedava modu bence aklın var kullan gitsin düşündürmek için söylenen bir cümle...
allahın verdiği beyni kullan... düşünmek bedava aklını yor ve düşün deme şekliii.... :d