0

bu siteden toplam ne kadar kazanç sağladınız

-1

beyin bedava modu kullanıcıların kullandıkları bir şeydir.beyin bedava modu genellikle akşamdan sabaha kadar olan ve soruların rastgele geldiği önümüze soruların rastgele geldiği önümüze bir sorulardır.beyin bedavada açık olduğunda kullanıcılar o surulara cevaplanmayan sorular önümüze gelir ve cevaplanmayan soruları cevaplarlarki cevaplanmayan soru kalmasın.çünkü o sorulan sorular cevaplanmayıp öyle kalıyor ve cevaplanmıyor onlar o yüzden soruyu soran kişi merakını gidermiyor bence o yüzden beyin bedava modunda kullanıcılar hangi sorular da cevap verilmediysen özellikle onları cevaplıyorlarki soru soran kişide merakını gidersin hem de cevaplayan kişi soruyu para kazanıyor cevapladığı için o yüzden beyin bedava genellikle böyledir beyin bedava bence sitenin güzel bir süreliğine güzel bir süreliğine yaptığı uyguladığı bir şeydir soruların cevaplanması için.

0

beyin bedava modu sorumani sitesinin kullanıcıları için uyguladığı bir şeydir uygulama cevapsız soru kalmaması adına yapılmıştır herkes soru sormaya yöneldigi için bazı sorulara cevap veren kişiler çıkmıyor böylelikle cevapsız sorular kalıyor sorumanide buna önlem olarak beyin bedava modu diye uygulama yaptı bence cok iyi bir şey oldu nedeni ise kullanıcılar sürekli soru sormak istiyor ancak ben sevmiyorum çünkü burdaki insanlar bir konj buluyor ve o konuyla alakalı 50 soru soruyorlar örnek verecek olursak ağrı yöresinin yemekleri nelerdir sonra soruyu muş yöresinin yemekleri nelerdir gibi değiştiriyorlar sorumani bence çok güzel yapıyor siteyi beyin bedava moduna sokarak.

0

beyin bedava modunda soru sorma modu kapalı oldugu için soru soramıyorsun sordugun soru başına iki kuruş para geliyor yazdıgın cevap başına satır başına bir kuruş para veriyor bu para soru sormada çok az veriyor bu yüzden soru modunu kapatıyor bu yüzden çok fazla soru modunu kapatıyorlar fazla soru birikince soru sorma modu kapanıyor bu mod açık oldugu zaman daha çok para kazanıyoruz

1

beyin bedava modu, yazılanların dışında, arka arkaya aynı soru kalıplarının sorulup ana sayfanın sıkıcı bir hal almasına da otokontrol sağlıyor bir nevi.
bende çok soru soruyordum, cevaplara da kısa cevaplar yazıyordum. beyin bedava modu sayesinde kendimi zorlaya zorlaya, özgüvenim arttı ve arka arkaya dilediğimce, yorumumu rahatlıkla katarak cevap verebiliyorum. yeni olanlar kısıtlayıcı bulabilirler ama alıştıklarında sorun olmayacaktır.

0

beyin bedava moduyla ilk defa bugün tanıştım ve güzel olduğunu düşünüyorum soru sormama izin vermedi tabi ayrı mesele ama bende kendimin hep soru sorduğumun farkına vardım ve bu gece de beyin bedava modu etkin elimden geldiğinde cevaplamaya çalışıyorum aslında bilmediğim konular fazla olduğu için soru yanıtlamaktan çok soru sormayı tercih ediyordum çünkü bilmediğim sorulara cevap vererek insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum sorumaninin bu beyin bedava modunu sevdim en azından cevapsız kalmış soruları göz önüne getiriyor aslında 1 tane de olsa her soru da cevap olmalı kimsenin soruları cevapsız kalmamalı diye düşünüyorum onun haricinde sitenin çalışmalarını gayet başarılı buluyorum böyle giderse çoğu sosyal medya sitesini bile sollayacak artık vaktimi boş boş sosyal medya sitelerinde geçirmek yerine sorumani de geçiriyorum bu sayede hem cevapları okuyarak hem bilgi kazanıyorum hem sorularımı sorarak merakımı gideriyorum hem de kazanç elde ediyorum sorumani uygulamasının başarılarının devamını diliyorum burdan sorumani ekibine selam ve saygılarımı iletiyorum çoğu cevaplarımda yazdığım mobil uygulama önerisinde yine bulunuyorum kesinlikle mobil uygulama yapmalısınız çok faydalı olacağını düşünüyorum ve beyin bedava modundan farklı modlar da getirebilirsiniz böyle de bi önerim var yani tek modla sınırlı kalmasın site değişik değişik güzel modlar olmalı.

1

beyin bedava modu, daha çok biriken ve cevapsız soruların doldurulması sonucu belli bir süre site de olan yayımdır. bundan dolayı, beyin modunda sadece cevaplar aktif olmaktadır. lakin beyin modunda da para kazanma olayı devam etmektedir.

0

boş cevaplarin boş kalfası gereksiz işlerle ugrasan

0

sorular çoğalınca bu sitede uygulanan bir sistem olduğunu yorumlar dan öğrendim

0

beyin bedava modu, sorumani ekibi tarafından soruların biriktiği kararına varıldığı zaman soru sorma özelliğinin kapatılmasıdır. bugün ve dün beyin bedava modu çok açık değildi ama önceki günler çok açıktı yani hiç belli olmuyor ne zaman açık olacağı.

0

o gün baya bir soru soruldumu artık hepsi cevaplansın diye oyle bir yapilmiştır

0

beyin bedava modu kullanıcıları daha çok soru cevaplamaya yönelten bir yöntemdir.böylelikle cevapsız kalan sorulara cevap verilmiş oluyor.çok sık soru sormaktan uzaklaşılıyor.gayet mantıklı bir özellik.

1

beyin bedava modu cevaplanmayan sorular için tasarlanmış bir şeydir.gece saatlerinde ortaya çıkan bu beyin bedava modunda eskiden cevaplanmayan sorular felan ortaya çıkıyor.bunun yapılmasının sebebide tabiki sitenin uzun ömürlü olması ve sitenin kalitesi içindir.çok güzel bir şeyde olmuş bence inşallah site çok uzun ömürlü olur ve herkes açısından çok güzel şeyler olur.herkes bol kazançlar elde eder.

0

beyin bedava modu kullanıcılar hep soru sormasın sorulan sorulara cevap versin diye uygulanan yeni bir sistemdir bence çok iyi oldu neden derseniz herkes soru sormaya yöneliyordu daha çok soru daha çok kazanç sandıkları için ancak bilmiyorlarki cevaplar daha çok kazandırıyor beyin bedava modu sitenin kullanıcılara soru sorma yöntemini bir süreliğine durdurmasıdır ve cevapsız soru kalmaması adına yapılan bir uygulamadır bence çok iyi oldu böyle bir uygulama yaptıkları için sorumani ekibine teşekkür ederim.

1

ben henüz yeni üyeyim, beyin bedava modu hakkında pek bilgim yok. eski üyelerin verdiği cevapları okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

0

beyin bedava gel vatandaş gel beyin bedava derler. beyin yani insan düsünen bir varliktır. bundan dolayı insanlar gördüklerine duyduklarina ve söylediklerinin hepsini beyin yönetir ve beyinden alır.
insanlar tıpkı kepçe misali kepçeyi kontrol eden bir kisi vardır insanları yöneten olmazssa olmaz bir beyin vardir.
beyin bedava anlamı yani beyninizi kullanin yani düşünün ve herkesin kullana bileceği bir kitaptır. insanlar beyninin kulanir çünkü beyin allah vermis ve öyle kalsın diye vermememiş kullanmak için düşnmek için vermiştir ve insanlarda düsünüp doğru kararlar alirlar. mesela insanlar bir soru soruyor cevabını biri veriyor tabi doğru cevap ne diyor ironi yapmak için beyin bedava hocam. kelimesini kullaniyor sebebi yani herkes kullansın sizdede var bendede var benim sizden bir eksiğim yok diyor ve herkesi kendinden üstün olmadığını aksine onlar gibi oldugunu anlatmaya çalışıyor. mantiklı sorular mantıklı cevaplar vermektir beyin bedava herkes kullansın demektir. bende bazen söylüyorum mesela beyin bedava kullanın arkadaşlar tabi ironi yapıyordum arkadaşlarıma tabi bağzı insanlar alına bilir herkesin yanında söylemeyin özellikle arkadaslarınızla aranız bozulabilir ve ortamlarda da soylemeyin çünkü arkadaşnız rencide edebilirsiniz. bu hayatta hicbirsey dostluluğunuzu bozmasın ve her daim mutlu ve aklınızı kullanın.

0

karşımızdaki kişi saçma saçma konuşuyor ise söylenen bir deyimdir:d

0

karşımızdaki kişi saçma, gereksiz yada mantıksız konuştuğunda söylenen bir deyimdir

0

beyin bedava deyimi herkes de beyin var birazcık olsun kullanırsan çözülemeyecek bir şey yoktur.

0

esprili bir dille biraz da soru cevapla denilen bölümdür.aslında beyin bedava demek cevaplanan soruların biraz mantık ve bilgi çerçevesinin dışına çıkıldığı durumlar için söylenir.mizah içeren bir deyim beyin bedava.