0

ben daha sitede yeni olduğum için bana göre bu beyin modu sitede birçok cevapsız soru var ve bu cevapsız soruların cevap alması için geldiğini düşünüyorum. çünkü ne zaman soru sormaya çalışsam beyin modu çıkıyor karşımıza örnek veriyor. mesela bu soruları cevapla diyor bana göre bu beyin modu cevapsız soruları cevaplamak için aktif olmuş diye düşünüyorum. ama orada çıkan cevapsız sorular da gerçekten çok zor sorulardır çünkü birkaç sorusunu internette araştırdım bile cevabı göremedim. bence bu sitede o kadar zor soru sorulmasını diye düşünüyorum. çünkü herkesin cevaplayacağı sorular olsa hem site için hem üyeler için daha çok iyi olacağını düşünüyorum.

0

beyin bedava modu sitede cevapsız sorularının belli bir sayıyı geçmesinden sonra devreye giren bir moddur... bu beyin bedava modu devreye girdiği zaman soru soramıyoruz. site bizi sadece cevap yazmaya yönlendiriyor... bu modun kalkması içinde bütün cevapsız soruların cevaplanması gerekiyor... eğer cevaplanmamış sorular hala cevaplanmıyorsa, bu sorular cevaplanana kadar bu beyın bedava modu kalkmıyor. yani tekrar soru sorabilmek için illa cevap yazacağız bu mod aktifken. ve bence gayet güzel bir uygulama. böylece sadece cevaplara yönelebiliyorum rahatlıkla. daha fazla kazanç elde edebiliyorum. hatta şuan soru sormak açık ama ben cevaplardayım. çünkü cevap yazarken kazandığımız kazançlar iki katı şeklinde yansıyor... bu da benim işime geliyor vallahi...

0

yüzde yirmiden fazla diye biliyorum cevap verilmemiş soru olduğu zaman yani cevap verilmemiş soru sayısı cok oldugunda beyin bedava modu aktif olur sadece cevap verirsin yada tam tersiydi :)))

0

beyin bedava modu cevaplanmamış soruların cevaplanmasını sağlamak amacıyla yapılan bir uygulamadır. beyin bedava modu açıldığında soru soramazsanız ve daha önce sorulmuş cevaplanmamış soruları cevaplarsınız. o yüzden bence cevaplanmamış sorular kalmaması için yapılmış güzel bir uygulama.

0

beyin bedava modu çok soru kaldığında ve sorular cevapsız kalmasın diye yapılan bir çalışmadır . herkes soruları cevaplayana kadar soru soramıyorsunuz.