0

evet katılıyorum size büyük ihtimalle herkesin zamanı çok hızlı geçiyordu bazı gençler finallere uğraşırken bazı insanlarımız günlük moduna devam etmektedir iş olsun ; yada kurduğu hayallerin peşinden yola devam etmektedir işte bu sebepten dolayı günlerim çok kitap okuyarak bazenleri ise bölümüm olan türk dili ve edebiyatı sınavlarıma kendimi geliştirmek için hazırlanıyorum günlerimiz böyle geçmesi üzücü ama kendimiz geliştirmemiz her zaman iyidir benim açımdan çok iyi herkes günlerin güzel geçmesi dileğiyle esen kalın

0

bence herkes hergün çalışıyordu. ama beyin modu aktifken çalışanları pek farketmiyoruz. o yüzden size öyle gelmiş olabilir yoksa özellikle yarışma var diye zaten iki haftadır ekstra bir hareket var sitede ve ben durduğunu hiç görmedim çok nadir sakinleşti.

0

sormanide kimse fazla takılmadığı için iki gündür beyin bedava modu aktifti ama şu an gördüğünmde beyin bedava moda olmadığı için herkes burada ve herkes daha fazla çalıştığını görüyorum yani neden beyin bedava modu varken kimse yoktu da neden beyin bedava modu açılınca herkes burada anlamadım yani o zamanlar neden kimse soruları cevaplamıyor ki. ben kaç gündür buradayım fakat herkes beyin bedava modu aktifken gelip one geçmeye çalışıyor. bence bu yapılan adaletsiz birşeydir çünkü kalan soruları kimse cevaplamiyordu sadece bır kac kişi cevaplamaya çalışıyordu.

0

dun beyin bedava modu vardi ve herkesin ilgi alanina gore degildi sorular... ben o yuzden olduunu dusunuyoeum...

0

evet şu an gerçekten de herkes çok çalışıyor. yarışma için zaten ben yarışma yokken de burada en aktif üyelerden biri tanesiydim. yarışma olduktan sonra da her zaman aktifim. zaten listede de belli oluyor ne kadar aktif oldum. zaten sorumani sitesi kendisi de biliyor. sonuçta burada kim aktif kim değil sorumani sitesi görüyor yani dediğim gibi genellikle insanlar yarışma olduktan sonra aktifleşiyor, yarışma yokken zaten sitede kimse yok. en fazla burada 8-9 kişi varız ve bizlerden başka kimse olmuyor. hani sonuçta yarın yarışmanın bittiği gün olduğu için insanlar çabalıyor, kazanmak için inşallah hak eden kazansın diyorum.