0

ben iki kere kazanç sağladım, üçüncü ödeme talebinde bulunacam.

0

henüz dün üye olmam sebebi ile para alamadım. sorulara verilen cevap ve cevap uzunlukları. cevap verilen sorunun içeriği türü gibi faktörler getiri parayı etkilemekteymiş. 25 tl yapıp çekmeyi çok istiyorum. hayırlısı...
size de bol kazançlar...

0

daha yeni üye olduğum için henüz gözlemleyemedim.

0

bende daha dün kayıt oldum inşallah alırız biraz bi araştırma yaptım öyle şikayet görmedim pek

0

sorumani ödemelerini 3 iş günü içerisinde gerçekleştirmektedir. bu süreçte ilgili yazarın cevapları kontrol edilmekte ve onay sürecinden geçmektedir.

0

inşallah alacaz alacak kadar daha birikmedi o kadar soru cevabı veriyoruz bir şeyler olur dıye düşünüyorum

0

henüz yeniyim daha para çekecek kadar bir birikimim olması olunca bakalım cekebilecekmiyiz ins bir sıkıntı olmaz diye umut ediyorum güvenilir bir siteye benziyor bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak göreceğiz.

0

güvenilirmiş evet bende baktım. hem arayüzü hemde güvenilirliği tam benim için.

0

sorumani.com'a henüz yeni üye oldum. dün akşam sıraları girip birkaç soru cevapladım şuan 2x bonus olduğu için 2 tl gibi bir şey kazandım. sabırsızlıkla 25+ olmasını ve para çekebilmeyi bekliyorum. bu açıdan çok meraklıyım

0

bir kaç forum sitesinde para yatırdıkları söyleniyor. bekleyip göreceğiz.

0

ben burada henüz yeniyim ama almak için sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sorunsuzca alırız.

0

daha ulaşamadım belirlenen limite lakin güvenilir bir site ödemeleri yaparlar.

0

evet en merak ettiğim soru bu ana altında hiç yararlı cevap bulamadım desem pek de yalan olmaz yani :d

0

ben siteye yaklaşık 15-20 dk önce üye oldum. bu başlık gözüme çarptı girip okudum hemen gerçek mi diye.. açıkçası beni umutlandırdınız. insan öğrenci olunca illa ki bir ek gelire ihtiyaç duyuyor. 50 tl bile çok iyi geliyor bazen. devir kötü!

0

az önce üye oldum ve benimde kafamda ilk canlanan sorulardan biri oldu acaba para almışlarmıdır ne kadar güvenilirdir diye bende yeni kayıt olduğum için daha para birikteremedim

0

ben ilk üye olduğumda çok ümitli değildim açıkçası ama sonra yirmi beş liraya tamamlar tamamlamaz talepte bulundum ve ertesi gün yatırdılar.

0

yalnız anlamadığım nokta şu neden spor etiketi de koyulmuş bu soruya, onu anlamadım?. kazançlar ile alakalı bir soru yöneltilmiş sonuçta, yani pek aralarında bağ kuramıyorum.

0

ben iki kez sorumani sitesinden para aldım, 90 küsür lira aldım.az bir kazanç sağladım şu zamana kadar ama kafamın dağılması için sürekli bu siteye gir çık yapıyorum gün içinde, çok fazla kazanamayacağımı biliyorum zaten çok büyük hedefler koyduğunuz zaman hayalkırıklığı oluyor ve ben de işte tek tük kazanıyorum.

0

evet sorumaniden bu zamana kadar 2 odeme aldim.toplamda 52 tl. suandada 22.50₺ var ama eskisi kadar burasi sarmiyor beni.yine de burada ki arkadaslarimin hatri,sorumaninin guzel yonetim seklinden dolayi buraya takilmaya devam.:)

0

yeni başladım inşallah kazanırım sorumani ile kazanç sağlarım.