0

bence söylenmemelidir. hem zaten sır diyorsak bu allah ile bizim aramızda olan bir şeydir. üçüncü kişinin bilmesiyle sır olmaktan çıkar. ayrıca öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bugün sana kendini dost gibi gösteren biri gün geliyor sen istediği gibi olmayınca sana düşman kesiliyor ve hakkında bildiği her şeyi ortalığa döküyor. bu yüzden kötü bir sırrı bir başkasına anlatmayı ben doğru bulmuyorum.

0

kişi sırın etik olarak değerlendirmesini kendisi yapmalı ve eğer vicdanını rahatsız ediyorsa söylemelidir.

0

bence kötü sırdan sıra değişir. ama o dediğiniz kötü sırlar hangi konuda ve kimin ile ilgili olduğuna bağlı. sevdiğim bir kişi hakkında ise tabiki de kimseye paylaşılması gerektiğini düşünmüyorum.

0

sırlarınız sizde saklı kalsınlar iki kişinin bildiği zaten sır değildir size özel ve kötü olan şeyleri bir başkasına söylediğinizde aranız bozulduğu anda size karşı bir tehdit unsuru oluşturabilir ben ona çok güveniyorum ben onu çok seviyorum o beni hiç kimse satmaz benim hiçbir sırrımı açığa çıkarmaz dediğiniz insanlar sizi gün gelir sırtınızdan bir güzel bıçaklar o yüzden kimseye çok fazla güvenmeyin bu dünyada dostumuz yok allah'tan başka sadece müslüman kardeşlerimize allah korkusu olan insanlara güvenebilirsiniz.