0

günün en çok akşam yatağıma yattığım zamanını seviyorum

0

açıkçası günün en çok iki vaktini seviyorum. ikisini de birbirinden ayıramayacağım için kısaca açıklayacağım... öncelikle sabah ilk uyandığım saatler.. çünkü kahvaltı zamanı benim için günün en güzel saati bir ömür sadece bunun için bile yaşayabilirim.. uyanıp kahvemi yapıp bir yandan yudumlarken bir yandan kahvaltı yapacağım saat özellikle güneş henüz doğmadan önce ise benim için en güzel birinci vakit. ikincisi ise tabii ki yatağıma yatıp uyuyacağım zaman. özellikle yoğun ve yorucu koşturmalı bir gün geçirdiysem o makyajımı silip yatağıma yattığım an benim için gerçekten vazgeçilmez. yani ikisini çok seviyorum birbirinden ayırmam mümkün değil.

0

günün en çok gece kısmını severim . biraz geç yatarım gece sabaha karşı sessizlik sakinlik olduğu zaman bu benim hoşuma gider ve günün bu bölümünü daha çok severim . ayrıca sabah hava aydınlandığı zaman sabahın o erken saatleri de hoşuma gider mis gibi temiz bir hava hele de yağmur varsa sabah yağmuru yürüyüşle müthiş olur doğrusu .

0

günün en çok kahvaltı yapacağım vaktini seviyorum.

1

ben de günün en çok sabah seher vakti ve gece vakitlerini severim. sesizlik, sakınlık, yalnızlık ohh be dünya varmış derim.

0

ben en çok günün artık yatış vaktimin geldiği zamanı severim. gözlerimi kapatıp uyumak. uyku insan için inanılmaz bir nimet. bende şimdi uyuyacağım onun için. yatma vaktim geldi de geçti. herkese hayırlı geceler.