0

selam arkadadim. sitede suan iki kati kazanc etkinligi var. bence musaitsek aktif olmaliyiz. yapabildigimiz kadar kazanc yapmaliyiz. pazartesi gunu öğlen 12 ye kadar devam edecek. umarim guzel kazanclar elde ederiz.

0

iki kat sistemini aslında bu sitede normal bi sistem olarak görmek istiyorum çünkü bu şekilde aktiflik artar ve site userinde artışlık gösterir.

0

siteye 1 aydır üyeyim yaklaşık olarak, sürekli olarak 2 kat kazanç uygulamasını yapıyorlar zaten. arada başka kampanya ve promosyonlar da düzenleyebilirler

0

bence sürekli olmalı çünkü böyle pek birşey artmıyor.

0

bilmiyorum ince vardı çok seviyorum ve ama bitti dev artık ve siteye fazla takilmiyorum çünkü 2 kat cikana kadar takilmiyacam fazla 1 haftada 2 kere oldu artik diger ayi bekliyecez.

0

normal zamanda ayda bir kere ya da 1.5 ayda bir kere yapiyorlar. iste bir ilk olarak iki hafta pespese iki kati kazanc geldi.. keske yarismalardan ziyade iki kati kazanc etkinligi yapilsa sitede. bu iki kati kazancla herkes aktif oluyor. yarismalarda yeni uye olmus kisiler filan hic katilmiyor. aktiflik daha da artiyor yani iki kati kazancta. hem guzel kazanclar saglanabiliyor bu etkinlikte.

0

bilmiyorum ama iki kat kazanç etkinliğinin bir an önce gelmesini istiyorum. çünkü iki kat kazanç ile daha iyi kazanç sağlayabiliyoruz. aksi takdirde iğne ucuyla kuyu kazıyor gibi bir şey çünkü gerçekten çok az veriyor ve çok fazla kazanamıyoruz eğer sürekli aktif olmazsak. o yüzden iki kat kazanç etkinliği geldiğinde en azından daha iyi bir kazanç sağlayarak daha fazla para kazanan biliyoruz. diğer türlü kuruş kuruş biriktirdiğimiz için çoğu insan oynamak istemiyor. umarım bir an önce gelir o yüzden ben de dört gözle bekliyorum iki kat kazanç etkinliğini.