0

2 kat ne işe yarıyor bilmiyorum ama 100 kat olsa iyi olur çünkü daha hiç para kazanamadım belki biraz para kazanırım. bu şekilde gerçekten çok kazanamıyorum. hep bu şekilde olmalı yoksa bazı adamlar ayda 450 lira kazanıyorum falan demiş. o nasıl bir durum onu anlamıyorum. biraz emek vermek lazım ama bu çok fazla .

2

aslında side'ye beyin bedava modu geldiği zaman cevapsız soruları cevaplamak özelliği iki kat kazanç gelse gerçekten daha çok iyi olur çünkü cevapsız sorular çok zor sorulardır ve o soruları araştırıp çıkarana kadar baya zaman sarf ediyoruz çünkü cevapsız sorular birçoğu bizim bilmediğimiz sorulardır ve interneti araştırmak gerekir araştırdığımız zaman da çok vaktimizi alıyor bunun yanı sıra 2 kat kazanç olsa gerçekten çok iyi olurdu hem biz de pek peki sevinirdik inşallah sorumani ve ekibi böyle bir şey yapar da biz de seviniriz.

0

gayet güzel olur ki bu da benim işime yarıyor ve bu durumdan olumlu etkileniyorum. bunu daha önce de söylemiştim, fakat tekrar söylüyorum. bu siteye her ne kadar bilgilenmek, sosyalleşmek veya diğer üyelerle eğlenmek ve etkileşim kurmak için üye olanlar olsa da, bazıları için maddi yönden çok önemli bir site. bu site diğerlerinden önce en çok parasal yönden üyelere yardımcı olur. ve siteye bu nedenle üye olduğum için başta ben olmak üzere birçok üyenin işine yarayacaktır bu etkinlik. aslında çok da güzel etkinlikler bunlar. sandığım kadarıyla bu etkinler çok da sık yapılmıyor. ilk defa görüyorum. umarım daha sonra tekrar böyle bir etkinliği görürüz.

0

daha önceki iki kati kazanç etkinliklerinde bir kere tam bir hafta sürmüştü. genelde 3 ya da 4 gün sürüyor. keske haftaya tekrar bir iki kati kazanç etkinliği yapılsa da şöyle bir hafta ya da 10 gün sürse. boylece çoğu kişi bu etkinliğin ucundan kıyısından yakalayacağı için daha fazla aktiflik olacaktır sitede. yani pek girmeyen, birkac birsey yazip cikan arkadaslarda daha fazla girmeyr baslayabilir. yeni gelen arkadaslara birnevi tesvik amacli olabilir bu kadar sürmesi. ama tabi boyle uzun bir etkinligin yapılması icinde sitede reklamlara tiklansa cok iyi olur. eger site daha fazla kazanirsa bize de daha fazla kazandirmak icin boyle etkinlikler yapacaktir. o yuzden arkadaslar gunde bir kere de olsa sitedeki reklamlara tiklayalim. ne kadsr cok reklam tiklamasi alirsa site daha fazla odeme alabilir site. bu da bizim kazancimiza etki edecek. site ne kadsr cok kaanirsa bizde o kadsr cok kazaniriz. o yuzden arada reklamlara tiklamayi unutmayalim.

0

iki kat kazanç gelseydi daha iyi olurdu bu sayede daha çok girmiş olurdum kazançlar çok az olduğu için hiç girmiyorum arda bir iki cümle yazıp tekrar çıkıyorum kac gündür burdaym hep sabit bi kazanç var bunu iyi kazanç elde etmek için daha girmek gerek onun için kazançlarn fazla olsaydı daha iyi olurdu

0

aslında çok güzel bir konuya soru açmışsın gerçekten siteye en az yine bir haftalık 2 kat kazanç olsa çok güzel olur ve kazanç iki kat olunca site daha aktif olur ve daha da üyeler hem soru hem cevap sayıları artar süper olurdu.

0

var ya eğer cidden dediğiniz gibi bir şey olursa çok güzel olur. iki kat etkinlik gelecek ve bir hafta kalacak. ah ah ne zaman gelecek o zaman :d. vallahi öyle bir şey olsaydı hep bu sitede kalırdım. çıkmazdım resmen ya :).

0

zaman zaman o tür şeylere denk geliyorum bu sitede. aslına yine yapılsa çok güzel olurdu gerçektende.

0

aaaa çok güzel olurdu daha heyanla girer soruları daha bir heyecanla cevaplandırdık

1

sitenin buna ihtiyacı var gerçekten çok güzel olur. hareketlilik gelir biraz, cevapsız sorular kalmaz, o kadar alışmışız ki yarışmalara, kazanç uygulamalarına site sıradan haliyle zorladı sanırım her zaman ki kullanıcıları.

0

2x kazanç sistemi olsa çok güzel olurdu hatta 1 hafta değil belki biraz daha uzun olsaydı daha da güzel olurdu ama 1 haftaya da razıyız 2 x kazanç gelmeli artık gerçekten özledik. böylece daha hızlı yapmış ouyoruz bu şekilde çok ya aş oluyor ve çok fazla zaman kaybı oluyor. 2x kazanç sanırım mart ayının başlarındaydı bir kaç gün olmuştu ama baya zaman oldu ay sonuna doğru tekrar olsaydı keşke.

0

suan sitede mevcut zaten iki kati kazanç etkinligi... bugun 3. gun mu 4. gun mu ne... ve persembe gunune kadar da sürecek bu iki kati kazanc etkinligi... umarim aktif olup iyi degerlendirebiliriz bu iki kati kazanc etkinligini...

0

iste herkez icin o iki kat kazanc olsa bir hafta sürse dediniz vede sorumani ekibi biz üyeleri icin 2 kat kazanc sagladı bizler daha cok aktif olup bu parayı daha cok kazanc saglayabilirsiniz ben aksam 4 tl gibi basladim sonrasinda ıste ara ara oynadım suan 11 tl gıbı oldu sabaha kadar 20 yaparım bende bilgisayar uzerınden tabıkı.

0

çok güzel olurdu. insanlar ihtiyaçlarını daha kısa bir süre içerisinde alabilirler. herkes daha fazla kazanç elde eder ve herkes bu durumdan memnun olur.

0

iki kat kazanç da gelsin, ama benim istediğim iki kat kazanç şöyle 10 kişiye verirsin bir liste açılsın herkes kazancının iki katını alsın en son olduğu gibi yarışma gerçekten böyle benim artık içimden gelmiyor cevaplamak saçma sorular oluyor bazen yani ben artık yarışmaları çok özledim .. bir an önce yarışmaları bekliyorum sorumani yarışmaların olacağını söyledi yani bitmemiş yarışmalar ama ne zaman olacağını söylemedi. bekleyip göreceğiz bakalım hayırlısı diyelim.

0

çok güzel olur. yarışmadan daha iyi ve herkes kazanıyor böylece.

0

arya haklısın aslında ama sorumani ekibi bu aralar durgun öyle yüksek miktarda bir yarışma geleceğini düşünmüyorum ben.

0

o degil de 500 tl gibi büyük bir ödül olsa güzel olur, iki kat kazanç ikidir yapıldı ve yeni bitti daha bir hafta önce.