0

kazanç etkinliği geçtiğimiz saatlerde son buldu ve sorumani ekibi belirli aralıklarla bu etkinlikleri yapıyorlar zaten site yönetimi bilir sürekli yapıyorlar kadar etkinliklerini ve yazarların halimden anlıyorlar çok iyi bir site çıkamıyorum bu siteden.

0

insallah tekrar gelir ben yeni üye oldum ama merak ettim.

0

bugun iki kati kazanc etkinliginin son gunu. hatta son saatleri diyebilirim. umarim bu son saatleri de guzel degerlendirebiliriz sitedeki arkadaslar olarak. cunku sitede paraya ihtiyacı olan o kadar cok kisi var ki. yani bu iki kati kazanc birnevi cok guzel oldu.bu etkinlik sayesinde ekstra kazanc saglayabildik en azindan. site yonetimine tesekkurlerimi sunuyorum bu konuda. hem boyle bir site yaptiklari icin hem de boyle etkinlikler yaparak bizim gonlumuzu alirken...

1

nihayet de bu sorumanide 2 kat kazanç yine geldi ve mutlu oldum akşam 3 soru cevaplayarak 50 kes birikti 10 dk fazla sürmedi ve bence çok güzel ama 1 martta bitiyor ama 5 tl daha toplayarak 2 ödeme talebinde bulunucam.

1

soruyu sorduktan bir gün sonra iki kat kazancın gelmesi sorumaninin bize verdiği değeri gösteriyor. gerçekten buna ihtiyacımız vardı inşallah bu vakitte güzel güzel paralar kazanırız. iki kat kazancı uzun zamandır bekliyorduk. elimden geldiğince aktif olcam ama bebek var diye çok fazla kazanamayacam. hadi herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

2

vayyy süper gerçekten. sorumani yine yapmış yapacağını senin sorundan bir gün sonra iki kat kazanç getirerek sizleri hala duyuyor ve isteklerinizi önemsiyoruz mesajı vermişler. gerçekten çok güzel. keşke bir kaç gün daha uzun sürseydi. ilk gördüğüm zaman baya sevinmiştim şubat'ın 28 çektiğini unutarak. bunu hesaba katıp bir iki gün uzatsalar keşke tam süper olurdu..:))

1

site iki kat kazanç uygulamasını başlatmış. kullanıcılarına her zaman kulak veren bir yönetim var zaten sorumani'de. umarım kısa sürede hareketlendirmeye yeter bu uygulama. sitede aktiflik ve cevap çeşitliliğine güzel katkısı olacaktır bu uygulamanın. bol kazançlar kullanışlı arkadaşlara da.

0

bu soruyu sormamin ertesi gününe sitede iki kati kazanc etkinligini aktif hale getirdiler. umarim hepimiz bu kisa sureyi guzel sekilde degerlendirip, guzel paralar kazaniriz. bu seferki iki kati kazancin haftasonuna da denk gelmemesi ayri bir guzellik vallahi. en azindan haftaicinde yine disari cikmiyoruz havalsr soguk diye. haftasonu soguk olsa da olmasa da bir etkinlik oluyor ya da bir misafirlik durumlari olabiliyor. o yuzden haftasonlari pek aktif olamıyorum ben. o yuzden haftaici olmasi cok güzel oldu. hatta beyin bedava moduyla beraber gelmesi cok guzel oldu. hem soru soran arkadaslarimiz bir nefes alir hem de biz istedigimiz gibi daha sakin cevaplar verebiliriz. cevaplanmis soeular yukari ciktigi icin bazen hangi soruya crvap verecegimizi sasiriyoruz. umarim bu sefer hepimiz guzel kazanclar elde ederiz bu sefer ki iki kati kazanc etkinliğinde.

0

soruyu sorduktan birgün sonra 2x kazanç etkinliğini aktif hale getirdiler. önceli 2x etkinliği arasında yaklaşık bir ay olacak. uzun zamandır sitede böyle bir etkinlik olmadığı için üyeler arada giriyorlardı.