0

hayir, bitmedi. en azindan ana sayfadaki duyuru kalkmadi. ama duzeltmeyi unuttular diye dusunuyorum. cunku sitede cevapsiz kalan cok soru var ve bu sayede bu cevapsiz sorularin erimesi icin uzatildigini dusunuyorum. ki kazanclarda hsla iki kati seklinde yansitiliyor suan.hani tarih 7 nisan diye gosteriyor ama dedigim gibi cevapsiz sorulardan dolayi bisaz daha surmesi kararini aldilar demek ki. yani, guzel de oldu aslinda. ben sadece pazar gunu biraz degerlendirebilmistim cunku iki kati kazanci. abim nişanlanacagi icin surekli bir kiyafet bakma durumum vardi ve malum, kiloma gore de her yerde bulamiyorum. lc waikiki ve defacto gibi magazalari talan ettim neredeyse. 44 beden giyiyoeum ama bazi yerlerin kalibina gore de 46 bedem giyebilme durumumda olunca ister istemez zaman kaybettim. surekli giy cikar, giy cikar malumm... yani rn azindan bu uzatilan surede yine az cok birseyler yapabildim. sabah da odeme talebinde bulundum. 34 lira 66 kurus. bakalim. sabah kasayi sifirladik, bu iki kati kazanc kaldirilana kadsr ne kadsr yapacsgim. umarim yine limite filan ulassbilirim iki gunde. yani aktif olabilsem yaparim da. pek takilamiyorum bu gunlerde.

1

hayır kardeşim iki kat kazanç etkinliği devam ediyor. keşke hiç bitmese :) en azından iyi kazanç elde ediyoruz bu etkinlik sayesinde.

1

hayır daha bitmedi 7 nisan pazara kadar olduğu söylendi .bence saat 12'ye kadar yani 8 nisan olana kadar devam eder. hala bile etkisi var yazdığım yazılarda 2 kat daha kazana biliyorum .ya da sorduğum soruların 2.kat kazancın alıyorum şu an aslında hep böyle gitse daha iyi olurdu kazançlarınız için.