0

en son yapilan iki kati kazanc etkinliğinin ustunden bir ay gecti. suan yapilsa cok guzel olurdu. yani 1 aydir hicbir sey yok sitede.

0

son birkac gundur sitede iki kati kazanc etkinligi vardi. ve malesef pek goremedim siteye. girdigim zamanlarda da mumkun oldugunca bos durmamaya, hizli hizli yazmaya calistim. yazim yanlislarim olmus olabilir brlki. islerim oldugu icin pek bakamadim iste. girdigim zamanlards da firsati kacirmak istemedigimden dolayi hatalarim olmustur illa ki. ama iste islerim olmasaydi daha guzel kazanclar elde edecektim. gerci buna da şükür. yine birseyler yapabildim en azindan diyorum. dun kendimi biraz zorlayip limiti gecmistim. yani en azindan limite ulasabilmek icin baya caba gosterdim bu yogunlukta. guzel de oldu ama. yine allah bereket versin az da olsa birseyler yapabildik, birseyler kazanabildik bu seferde diyorum. umarim bu iki kati kazanc etkinliginde sitede aktif olan arkadaslarimiz degerlendirebilmislerdir bu etkinligi. herles biz degil cunku. normal zamanda da ugrastiimiz gibi ugrasmiyorlar yani.

0

siteye yeni başladım olursa bana ilaç gibi gelir inşallah şevkle bekliyoruz

0

inşallah yakın zamanda olur da kazanırız bol bol. bence haftada 2-3 gün olması gerekir. sürekli olmasin günde 5 saat olsun. siteye sürekli girenler faydalansın. öyle arada sırada uğrayanlara yaramasın. bir anda sitede yazarken sürpriz olarak gelsin

0

site kullanıcılarının göz önünde bulundurup 2x kazanç etkinliğini 2 mart sonuna kadar başlatmıştı. ve etkinlik geçtiğimiz saatlerde son buldu ve bitti. site yöneticileri son zamanlarda çok olarak 2x kazanç etkinliğini sık sık aralıklı olarak yapmaya başladılar. yani şüpheniz olmasın ki sürekli gelecek ve sürekli bizde kazanacağız diye düşünüyorum.

0

inşallah gelir çünkü ekonomi olarak biraz kötü durumdayız malum zamlar iki kat gelirse sitenin hiti artabilir ama bunu sorumani ekibi bilebilir.

1

vallahi bende daha sık sık iki kat kazanç etkinliğinin gelmesi gerektiğini düşünüyorum.çünkü gerçekten iki kat kazan etkinliği bilgileri daha kısa sürede çok daha iyi noktalara getirebiliyor ve bu sistem sayesinde çok daha güzel bir şekilde daha fazla kazançlar sağlayabiliyoruz. ayrıca siteye giriş çıkışlarda artıyor bu sayede sitenin de bu işten kazancı daha fazla oluyordur diye düşünüyorum ben de.karşılıklı olarak iki tarafta daha fazla kazanmış oluyor iki kat kazanç olduğu dönemlerde bu yüzden de ben kesinlikle çok daha sıkı bir şekilde iki kat kazanç uygulamasının yapılmasını istiyorum ya da dediğim gibi bu olmuyorsa da kazançlar bir miktar daha yukarıya çekilirse bizler de çok daha büyük bir hevesle ve çok daha sık siteyi ziyaret edeceğizdir.ben zaten sorman istiyorsun oldukça fazla seviyorum ve sürekli olarak boş vakitlerimde bu siteye girmeye çalışıyorum zaten ama uzun uzun cevaplar verdikten sonra çok az bir miktar kazanç sağlamak gerçekten bir yerden sonra üzücü olabiliyor. tamam hepinizin burada paraya ihtiyacı var ama burada o kadar uzun saatler geçiriyoruz ki bazen kendimizi ve ailemizi de ihmal ettiğimiz dönemler oluyor o yüzden en azından bu kadar emek göstermenin bir nebze olsun daha fazla karşılığını almak istiyoruz hepimiz. bu sebepten dolayı da bu tür aktiviteler gerçekten bizi siteye çok daha fazla bağlıyor ve daha fazla kazanabilmek için çok daha fazla vakit geçiriyoruz. kazana bildiğimiz sürece hiçbirinizin burada zaten vakit geçirmekten yana bir sıkıntımız olmuyor. en azından haftada bir iki gün dahi olsa kısa süreli bile olacak olsa da ara sıra iki kat kazanç etkinliğinin daha sık olarak aktif olması gerektiğini düşünüyorum.zaten uzun zamandır sitede herhangi bir yarışmada yapılmadığı için gerçekten ilk başlardaki kadar çok fazla kazanamıyoruz. eski kullanıcılarda gitgide siteyi bırakmaya başladı o yüzden bence bunun önüne bir an önce geçilmelidir. şöyle bir baktığın zaman gerçekten eskiden beri burada olduğumuz benimle birlikte birkaç kişi daha görüyorum onun dışında sürekli olarak bir devir daim oluyor ve birileri gidiyor birileri gidiyor ama bence siteye gerçekten kalıcı ve köklü üyeler kazandırmak çok daha faydalı olacaktır.

0

evet, son iki üç gundur sirede iki kati kazanc etkinligi var. bugun son gunu. hatta son saatin icerisindeyiz. bende gecenlerde bir iki kati kazanc gelse mixacaba diye soru acmistim, ertesi gune iki kati kazanc etkinligi geldi. umarim guzel kazanclar elde edebilmisizdir.

0

sordum anne galiba benim bu soruyu sormamın bekliyormuş.bu soruyu sorduktan bir gün sonra iki kat kazanç etkinliği geldi. ancak bir günlüğüne geldi.bence sorumani ekibi bunu uzatma mıdır diye düşünüyoru. onlar uzattıkça biz kazançlarımızı yükseltiriz.böylelikle herkes ihtiyacını karşılar. ihtiyacı karşılayan kişi çok mutlu olur ve sorumani'ye teşekkürlerini sunar.

0

efsane olur böyle bişey olursa minnettar kalırız kral hem site kazanır hem biz kazanırız hem de bi molar olur site bu arada efsane bir site herkesin bu siteye girip herkesin bu mutluluğu yaşaması gerektiğine inanıyorum ve arz ediyorum

0

ağzına sağlık 1 gün sonra etkinlik geldi katlıyoruz valla paraları bügün hiç yazmadığımız kadar yazı yazdık sonunda bügün bi 10 tl aldım bu etkinlikleri her zaman görmek istiyoruz sorumani teşekkürler .

0

olursa iyi olur... çoğu kişi burada ek kazanç sağlama peşinde. 10 lirada olsa kardır diye bakılıyor. maşum son zamlardan sonra milletin cebindeki para iyice küçüldü. x2 kazanç etkinliği gelirse buradaki yazarların 3- 5 lira daha fazla yapayım diye daha çok aktif olmaya başlayacak çünkü.

0

olur olur iyi olur. bekleyip gorcez bizlerin demesiyle olmuyor maalesef sorumani bilir.