0

ben kış mevsimini daha çok seviyorum bana kış daha uygun geliyor ama çalışmadığım zamanlar birde yağmur yağıyorsa evdeysem bayılıyorum bu duruma karı da çok seviyorum kış ayında soğugu hariç herşeyini seviyorum kışin kış ayları daha güzel yaza göre yazı hiç sevmiyorum sıcaktan hiç bir şey yapamıyoruz bir yere gidemiyoruz tek iyi tarafı denize gitmemiz ama kışın hiç bir zararı yok soğukla baş ede biliyoruz ama sıcakla asla edemiyoruz benim için oyuzden kış ayı.

0

ben kendimi kış insan olarak görüyorum kış mevsimini ve yağmur'u çok seviyorum. çünkü yaşadığım memleket adana olduğu için yaz mevsimi bana tam bir cehennem gibi geliyor. gerçekten çok sıcak ve çekilmez bir havası oluyor yazın. insanlar dışarı çıkmak için akşam saatlerinde bekliyor çünkü ancak o saatlerde bir nebze olsun serinleye biliyoruz. hatta yazın geceleri uyumak neredeyse imkansız oluyor sıcak ve nem insanı uyutmuyor çünkü. bu yüzden yaz mevsimi hiç sevmiyorum. sanırım yaşadığım memleketten dolayı yaz mevsimi bana cazip gelmiyor.

0

ben kış ayını daha çok seviyorum. kışın giyeceksin kazağını soba veya doğal gazı açacaksın, yapacaksın bir türk kahvesi, birde dışarda yağmur veya kar yağıyorsa pencerenin önünde kahveni yudumlarken dışarının güzelliğini izleyeceksin.

0

kendimi yaz insanı olarak görüyorum. sıcaklar bazen bunaltsa da kışı tercih etmiyorum. kış aylarında daha depresif oluyorum. mutsuz oluyorum.

0

ben ne kışcı ne de yazcıyım. ben baharcıyım.

0

ben yazcıyım. güneşi seviyorum. kısa kolluyla gezmeyi seviyorum. kalın giyinmeyi hiç sevmiyorum. keşke hep yaz olsa izmir.