0

bu sefer gercekten iyi degerlendiremedim. en ufak bir boslukta girmeye calistim bu 3 gundur. umsrim bu gece biraz oturup kaznac saglayabilirim. iki kati kazanc bitmeden degerlendirmek istiyorum cunku bu etkinligi. bakalim ne olacak.

1

elimden geleni yapıyorum ve vaktimin büyük bir kısmını burada geçiriyorum. çok verimli olamasam da iki kat kazanç da epey yol kat edip ödeme eşiğine tekrar gelmek istiyorum. sabırsızlığım yüzünden 25 lirayı yapar yapmaz çekiyorum zaten. herkese tekrar bol kazançlar. umarım güzel değerlendirilir ve herkes için kazan kazan durumu olur.

0

neden olmasın ki hem iki katı kazanmak varken neden 1 katın kazanalim ki

1

umarım yeniden böyle bir etkinlik olur da değerlendiririz. etkinliklere hasret kaldık.

0

2x kazanç etkinliği nedir benim hiç bilgim yok yeni üyeyim.bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi?

2

çift kazanç etkinliği ve yarışmalar rosmann kardeşimle benim vazgeçilmez ekmek kapimiz:)birlikte güzel değerlendirdik .inşallah uzun soluklu da devam edicez.

0

eber aktif olmaya çalışıyorum. ancak olabildiğim kadar tabiki. ne zamana kadarsürecek bilen var mı acaba

0

yani oldugu zamn degerlendirmeye calisiyorum mumkun oldugunca. ama iste gel gor ki haftasonu olunca fazla sitede takilamiyorum malesef. haftasonu erkekler evde olunca onlarla ilgileniyorum haliyle. o yüzden siteyle pek ilgilenemiyorum. girip cevap yazdigim zamanda da mumkun olsugunca hizli yazmaya calisiyorum, o yuzden harf hatasi yapabiliyorum. cabuk olacsgim diye. ama yine degerlendirebildigim kadsr degerlensirmeye calisiyorum.

1

aslında etkinlik olarak değilde devamlı olarak sitede bu kazanç sağlansa insanlar daha çok sitede aktif olurlar ve site kazancı artabilir.

0

yeni kayıt oldum ve bu etkinliğe denk geldin bence çok güzel bi etkinlik her devamlı yapılmalı

0

bence bu etkinlik daha fazla yapılmalı kimisinin işleri oluyor aktif kalamıyor

0

yani şuan aktif oldum işlerim olduğu için fazla aktif olamıyorum ama değerlendirmeye çalışıyorum çünkü diye zamanlar para kazanmak daha zor oluyor. en azından böyle daha çok para kazanabiliyoruz.

0

bebeğim olduğu için çok fazla değerlendiremesem de daha iyi diğer günlere göre.