0

maalesef iyi değerlendiremim ama site çok az para veriyo

0

daha yeniyim öğrenmeye çalışıyorum işin mantığını

0

ben çok fazla değerlendirebileceğimi düşünmüyorum bence 2 kat kazanç etkinliği biraz daha aktif olsa daha iyi olur çünkü değerlendiremeyen arkadaslarimizda var.

0

yani bu sefer pek ilgilenemedim siteyle... gecen haftaki aktifligim suan olsaydi cok guzel kazanc saglsrdim. suan 20 tl nin uzerine daha yeni cikmis bulunmaktayim. yarin bu iki kati kazancın son gunu ve bu gece biraz ugrasmak istiyorum. gidebildigim yere kadar gitmeye çalışacağım. bakalim belki buradsn crktigim parayi da alacagim ayakkabinin parasinin bir kismini karsilarim. ya da tamamini. iste bu durum bu gece calismama bagli :) umarim bu gece biraz ugrasirim da guzel kazanç saglarim.

0

bu son yapilan iki kati kazanc etkinligini degerlendirebildom sayilir. yani hatri sayilir bir kazanc eldd edebildim nodmal zamandsn daha az siteye girmeme ragmen.

0

yok ben degerlendiremedim hicbir sekilde... malum kuaforde calisisnca illa bir yogunluk oluyor aksam 8 e kadsr 8.30 a kadar ayaktayim. aksamlari da evdeki diger aile uyeleriyle ilgilenmekten evin isiyle ilgilenmrkten pek giremiyotum siteye

0

evet degerlendiriyorum kendim 2 gun once 9 tl iken 12 tl ciktim simdi bugunde 15 tl yapmayi dusunuyorum insallah bugun 15 tl yaparim ben bugun cok burda aktif oluxam cunku yarin 31 ocak 2 kat kazanc sona eriyor ve bende bu firsati deferlendiriyorum cunku sizde bugun kazancinizi yapin yarin son.

1

elimden geldiği kadar siteye girip, çift kazanç etkinliğini değerlendirmeye çalışıyorum kardeşim. çünkü bir kuruş, iki kuruş kazançla 25tle yapmak o kadar zor ki en azından çift kazanç etkinliğiyle güzel kazanç elde ediyoruz. yorulduğumuza değiyor. ben şuan bu etkinlik bitmeden 25tle yapmaya çalışıyorum. soru- cevap yaparak 25tle yaparsam benim için çok iyi olur.

0

gecdn persembe gunu mu cuma gunu mu ne basladi bu etkinlik. tam bir hafta surecek... 31 ocaga kadsr yani. bende haftaaonu pek aktif olamadim bu etkinlik basladigi zamandan bu yana ama mumkun olsugunca aktif olmaya calistim. kazancimi yukseltebilmek icin her fırsatta girmeye calisiyorum. ve o kadsr az girmeye bile yine guzel bir kazanc yapmis bulunmaktayim.

0

devamlı giremiyorum.üç gün yoktum.yeterince değerlendirdiğimi söyleyemem.uzatılırsa iyi olur bence.

0

valka siteye daha yeni girdim 1.70 tl param oldu hep böyle kalıt inşallah öteki siteler daha az veriyor ama hep böyle kalırsa bu site uğraşmaya değer olur yani emeklerimiz boşuna gitmez