0

bugün sanırım uzattılar iki kati kazanç etkinliğini. normalde verdikleri süre dune kadardı. şuanda da anasayfada duyurusu hala duruyor ve bugün sitede denemek amaclı bir iki soruda baktım gerçekten devam ediyor iki kati kazanç etkinliği. sanırım iyi değerlendiremeyen arkadaşlar için bir günlük uzatmaya gitmiş olmalılar. yani bu surede benim gibi değerlendiremeyen varsa bu etkinliği bu gayet güzel olmuş aslında. burada da site yönetiminin aslında bizi ne kadar önemsediği ortaya çıkıyor. yani bu sebepten dolayı arkadaşlar siteyi yalniz birakmayalim. çünkü yönetim biz kazanalim diye böyle şeyler yapabiliyorsa, bizimde sitedeki yazarlar olarak site yönetimine destek olmamız lazim. bu sitede her aktif oldugumuzda günde bir kere de olsa sitedeki reklamlara tıklayalım derim. çünkü sitenin alacafi reklam gelirlerinin artması demek bu. site gelirleri artarsa eğer bizim de daha fazla kazanma olasılığımız artar. herkes aktif oldugu zamanlarda gun icinde bir kere de tiklass reklamlara daha fazla kazanacagimizi dusunuyorum ben.

0

değerlendiremedi im maalesef tekrar ı olucak yoksa :)

0

vayy bea.. iki kati kazancla ilgili ne soru soemusum yahu.. yarin bakalim bitecek bu seferki iki kati kazanc etkinligi... degerlendirmeye calisiyorum suan... bakalim yarina kadar ne yapabilecegim.

0

şuan sitede başka bir iki katı kazanç etkinliği mevcut. süresi yarın öğlen bitecek. umarım istediğim seviyeye gelebilirim kazanç olarak. istediğim rakama ulaşamasam bile yaklaşmak istiyorum aklımdaki paraya. o yüzden bu akşam ve yarın mümkün olduğunca cevap yazmak istiyorum. gerçi sitede şuan beyin bedava modu var ama. bu beyin bedava modunu yarışmalara saklasa, bu kadar cevapsız soru yarışma esnasında birkaç saat esnasında biter ama. işte site yönetimi iki katı kazanca uygun görmüşler, bizde cevaplayalım. umarım güzel kazançlar elde edebiliriz bu seferki iki katı kazanç etkinliğinde. yani en azından ben güzel bir kazanç elde edebilmek için uğraşıyorum ama bakalım. umarım bir şeyler yaparız. yarın öğlen elli olur artık nasıl değerlendirdiğimiz. çabalarımız boşa çıkmaz inşallah. ite yönetimi de bir iki gün uzatırsa iki katı kazanç etkinliğini aslında site içerisinde aktiflik daha da artar ama nasip. buna uygun görmüşler bizde birşreyler yapmaya çalışacağız.

0

2x kazancını daha değerlendiremedim çünkü daha yeni üye oldum. bakalım nasıl olucak hep birlikte görücez :)

1

bu sefer yakaldım ve elimden geldiği kadar soru cevaplamaya hatta uzun cevapalr vererek soru cevaplamaya çaıştım çok büyük bir kazancım olmadı ama normal günlere nazaran daha efektif bir seviyede olduğunmu sevinerek söylemeliyim. herkesin kazanması daha daha çok kazanması dilerim ile. :))

0

geçen seferki iki katı kazanç etkinliğini az çok değerlendirebilmiştim. bir hafta sürdüğü için o yine az çok dişe dokunur bir kazanç sağlamıştım o etkinlikten. ama bakalım bu seferki 3 günlük bir etkinlik ve ben iyi değerlendirebilecek miyim yine. gerçi cumartesi günü olarak pek iyi değerlendiremedim bu etkinliği. ama birşeyler çabaladık. bakalım pazartesi günü öğlene kadar yapabildiğimi yapacağım. uğraşabildiğim kadar diyelim.

0

evet bu seferki iki kati kazanc etkinligini iyi degerlendirebildim sayilir... sonucta 2 hsfta boyunca surdu bu etkinlik. aslinda bu sure zarfonda aklimdaki rakama ulasamadim ama yaklastim sayilir o rakama.

0

hic yararlanamadim desem ben.. calistigim icin pek giremiyorum. bugun biraz musait oldugum icin girebiliyorum siteye... yoksa normal zamanda hic giremiyorum dukkandaki yogunluktan. malum ekonimik alandaki belirsizlikler bizim yogunlugumuzu da azaltti... keske birkac gun once musait olsbilseydim de bu etkinlikten faydalanabilseymisim... nasip diyelim artik. napalim..

0

ben bir hafta onceki sadece haftasonu yapilan(üç gün süreli olan iki kati kazancta) iki kati kazanc etkinligini iyi degerlendirememistim... ama bu bir hafta boyunca yapilan iki kati kazanc etkinliginde elimden geldigince aktif olmaya calistim ve yine az cok birşeyler yapmaya calistim... ram istedigim kazanca ulasamasam da yaklasmis bulunuyorum.

0

ben baya cevap yazdım ama nedense çok az kazanç sağlıyordum bilmiyorum benmi yanlış yapıyorum hiç kazanç vermiyordu çok normal sorulardan bazen daha çok kazanç sağlıyordum

0

2x kazancı çok fazla değerlendiremedim.çünkü 3-4 gün kasabaya gitmiştim. orada da siteye giremedim.