0

horlamaya kesin bir çözüm yok sanırım. önce nedeni bulunup daha sonra horlamaya neden olan boğazdaki ya da burundaki şeyler temizlenmelidir. ondan sonra hala geçmiyorsa, burun bantları gibi eczanelerde satılan şeyler alınıp denenebilir. ve horlamanın yatış şekli ile de büyük bir alakası vardır. başınız yukarı bakacak şekilde yattığınızda, mutlaka horlarsınız. bu gibi yöntemlerle horlama etkisi azaltılabilir.

0

horlamanın belirli sebeplerinden biri de uykusuzluk olduğunu söyleyebiliriz. uykusuz kaldığımız zamanlarda insan ister istemez vücudunda oluşan bazı olaylardan dolayı horlama olabiliyor. özellikle yüksek yastık ile yatıyorsanız horlama daha çok olur ve çevrenizdeki kişileri rahatsız edersiniz. bazı insanların burnunda et olduğu için nefes alıp vermede zorlanıyor ve bu da doğal olarak geceleri horlamaya sebep olduğunu söyleyebilirim. horlamayı geçirebilecek faktörlerden biri de şu anda piyasada oldukça yaygın bant var. bu bantı gece yatmadan önce burnumuza yapıştırdığımız zaman horlamamızı engelliyor ve çevremizdeki kişilerle rahatsız olmuyor. o yüzden bu tedaviyi uygulamak daha mantıklı geliyor bana.

0

horlamaya kesin çözüm burunda meydana gelen tıkanmayı açmaktır.

0

yani bence horlamaya bir çözüm yok. olsaydı ben yapardım ama normalde horlamanın en büyük sebebi yorgunluk ve uykusuzluk genellikle ondan dolayı uğurlanır. bir de burnu tıkalı falan olduğunda, geniz eti varsa ondan dolayı kaynaklanıyor. horlamak eğer geniz eti varsa aldıra biliyor. eğer yoksa dediğim gibi uykusuzluk onu da zaten kendisi uyuyarak düzeltebilir ama benim de eşim çok horlama oda kendisi çok yorgun olduğu zaman anca o şekil horluyor. bence ağzına çorabını tokmak lazım. :)