0

site genel itibariyle cevap yazmaya dönük yüksek kazanç imkanı sunuyor.çünkü yazmış olduğunuz her soru başına sadece iki kuruş kazanabilirken, cevaplamış olduğunuz sorunun içeriği ve uzunluğuna göre kazancınız artabiliyor. buradaki önemli olan cevapların özgünlüğü ve kopya olmamasıdır. ayrıca başka cevaplarda birkaç kelimeyi değiştirerek bire bir kopyasını yazmakta sizin açınızdan zarar doğuracak bir eylemdir buna dikkat ediniz. sözün özü burada ne kadar çok cevap yazarsanız o kadar kazancınız artar sonrasında 25 liralık limiti ulaşırsanız, ödeme talep edebilirsiniz. ya ödeme talep ettikten sonra da incelemeyi tamamlandıktan sonra kazancınız hesabınıza otomatik olarak geçer.

0

bu sitede ki kazançlar benim bildiğim kadarı ile 2 ayrı sisteme ayrılıyor. bir tanesi soru sormak üzerine. sanırım 2 kuruş civarında bir para geliyor soru sorulduğu zaman. bir diğer sistem ise cevap yazmak üzerine.sorulan sorulara verdiğiniz cevaba bağlı olarak kazanç sisteminiz değişiyor. eğer soruya kısa bir cevap verirseniz daha az kazanç elde ediyorsunuz. eğer ki sorulan soruya uzun bir cevap yazarsanız kazancınız artıyor.bir soruda ki cevap satırını full doldurmanız durumunda ise 30 kuruş civarı bir kazanç elde ediyorsunuz.

0

verdiğiniz cevaplara ve bu cevapların kısalığı ve uzunluğu ile doğru orantılı olarak kazanç sağlarsınız. ne kadar uzun uzun ve özgün cevaplar yazarsanız o kadar fazla kazanırsın. 60 soruluk bir limit bulunmakta sitede bu limite geldikten sonra soru sorma hakkı kazanmaya başlıyorsunuz. soru balına da 2 kuruş gibi bir kazanç sağlıyorsunuz ama tabii ki soru cevaplamanın yanında oldukça düşük bir seviyede kalıyor. aynı zamanda site yönetimi belli tarihler arasında şuanda olduğu gibi 2 kat kazanç gibi sitenin işleyişini daha canlı ve aktif tutan eylemler yapıyorlar bu zamanlarda normalde kazandığınızın 2 katı veya belirtilen miktar kadar katını kazanma şansınız var olmuş oluyor. aynı zamanda da bazı sorular normalden daha fazla kazanç getiren özel sorular oluyorlar bu sorulara da dikkat ederseniz ve denk geldiğiniz zaman bu soruların altına uzun ve özgün yorumlar ile güzel cevaplar yazarsanız site yönetiminin belirlemiş olduğu 25 liralık limite ulaşmak aslında çok çok da zor bir halde olmamış oluyor. başarılar dilerim. kolay gelsin efenim... :))