0

siteye geçen günlerde kayıt oldum ve gayet güveniyorum ve herhangi bir aksaklık olacağına da inanmıyorum şu anki kazancım 6 ₺ ve bunun her gün artırmayı hedefliyor ve en sonunda gayet iyi bir paraiktari elde edeceğime inanıyorum.

iyi çalışmalar.

0

iki kat kazanç olduğu zaman ben daha iyi kazandığımı düşünüyorum. diğer türlü çok zor olabiliyor. bütün bir gününüz gidiyor açıkcası. en güzeli iki kat kazanç olduğu zaman kıs süre de belli bir gelir elde edebiliyorsunuz bu açıdan güzel. diğer türlü biraz beklemeniz gerekiyor.

0

evet ondan çok para kazanıyorum ve şimdi iki kat kazanç olmadığı için sabahtan beri soru cevapliyorum ve en fazla 100 kelime yazıyorum bana 3 yada 5 kes veriyor iki kat kazanç olunca 10 kes veriyor ve çok güzel.

1

evet iki kat kazanç olduğu zamanlarda gerçekten normal zamanlara oranla çok daha güzel kazançlar sağlayabiliyorum. yine de bu aralar eskisi kadar sitede aktiflik sağlayamıyorum.eskisi gibi hevesli bir şekilde giriyor olsaydım eminim ki bu 3 gün içerisinde yapmış olduğum kazancın neredeyse iki katını bile yapabilirdim.aslında ben de o kapasite var ancak insan bir süre sonra sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkıldığı için kendime bu aralar farklı uğraşlar bulmaya çalışıyorum.ama yine de normal zamana göre kesinlikle iki kat kazancı güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum.çünkü etkinlik başladığında sadece 1 liram vardı şu anda 20 liraya yaklaşmış durumdayım eğer birazcık daha zorlarsam en azından ödeme sınırına epeyce yaklaşabilirim. bu kadar kısa sürede bunu yapabilmek bile iyi bir şey bence.

0

su beyin bedava modu acılana kadsr soru soralim arkadasim. sonra oglene kadsr vaktimiz var. degerlendirmeye calisiriz az birsey. yoksa cevaplayacak soru bulamiyoruz malesef. yoksa degerlendirmeye degerlendirelim de. bazi yazarlae malum...

0

ben bugün soru cevaplamaktan çok sıkıldım hep aynı şeyler ve uzunca cevap yazacak soru bulamıyorum o yüzden de bu fırsatı degerlendiremedim gerçekten bu durumdan çok sıkıldım kelime anlamlariyla bogdular beni.