1

gerçekten de çok güzel olurdu. biraz daha çok kazanabilirdik. bu da motivasyonumuzu dahada artıracaktır. kim bilir belki olur..

0

ay evet ya hep kaçırıyorum. gördüğümde de telefonla ilgilenecek zamanim olmuyor. şöyle bir ay sürse ne güzel olur. 4 lira kazandim 1 aydir. ama sürekli giremiyorum. 25 liraya cok var daha bakalim. eger gercekten alabiliyorsak devamli kullanirim artik.

0

bende çok geç buldum bu siteyi. 2 kat kazançtan sadece 1 gün faydalanabildim. en azından bir kaç gün daha uzatılsa ya da farklı etkinlikler düzenlense.

0

evet biraz daha uzun sürseydi çok iyi olurdu. biraz kısa sürdü gibi sanki. ama yine de ok fayda sağladı kısmende olsa.insan 2× kazanç sistemine alıştığı zaman eski haline döndüğünde çok zorlanıyor. evetbşrsz daha uzatılabilirid fena olmazdı.

0

evet keşke 1 hafta dağa uzun girseydi dağa güzel olurdu bence bugün 19.50 tl kazandım bugün 2 kat kazanç olsaydı bugün 22 tl vardı şimdi

0

çift kazanç etkinliği hep olsa iyi olurdu burdan daha fazla kazanma şansımız olurdu

0

evet bencede sürse ve hep böyle kalsa işe yarar birşey kazançlarımızı daha da arttırabiliriz gerekli olan birşey bunun sürmesi devam etmesi adına bir talep iletmeliyiz sonuçta maddi olarak kazanç olarak getirisi yüksek olan bir düşünce bu ve buna benzer şeylerin devam etmesini biz kullanıcılar olarak elbette isteriz

0

evet 14 subata kadar devam etse çok iyi olur ben fazla degerlendiremedim ve bazıları çok boş sorular sordukları için cevap getirirken canım çok sıkıldı o yüzden 6 tl gibi bir kazanç yaptım sanırım. bikqc gün daha iyi olsa iyi olur bence.

0

güzel olur. pazar günü hiç giremedim. yeteri kadar değerlendiremedim maalesef. keşke birkaç gün daha sürse de kazançlarımız artsa. yarışma da ne zamandır olmuyor.

0

katılıyorum.keşke biraz daha sürse.kısa sürede olsa biraz fazla kazanç elde edebiliriz.

1

bende hiç faydalanamadım onun için şu an boşa akan suya üzülür gibi üzüldüm. sürse de şöyle biraz hareketlense kazançlarımız. yeni etkinlikler elbet olacaktır ama o zamana kadar bizde biraz keyfini sürerdik iki kat kazancın. tadı damağımızda kalacak yine.

1

bence de keşke birkaç gün daha iki kat kazanç etkinliği devam etmiş olsa çok güzel olurdu. ama bu etkinlikten sonra ben 14 şubat'a kadar sürecek birkaç günlük bir yarışma bekliyorum açıkçası. umarım güzel bir yarışma gelir de keyfimiz de yerine gelir.yılbaşından bu yana zaten hiç yarışmaya kalmadı epeyce özledik ve bence yeterince dinlendik. o yüzden bir yarışma yapılması hiç fena olmazdı.

0

yok kardeş sürmez.zaten çok soru olmuştur.o yüzden yarın beyin bedava moduna geçilir.üç gün uğraşırız artık.belki bundan sonra bir yarışma gelebilir.

0

katılıyorum aslında size gerçekten. zaman buldukça bakmaya çalışsam da sürekli olarak giremeiyorum ve hemen de bitiveriyor bu süre. biraz daha olsa hayalimeki kadar zaman tutabilme ihtimalim olacak benimde. yada daha kısa süreli olsa ama 3 kat kazanç olsa mesela o da güzel olabilir diye düşünüyorum kendi fikrimce.