0

karon bölgesindeki yağlanmayı engellemek in farklı şeyler yapılabilir bunların başında egzersiz gelir. bazı egzersizler karın bölgeisni sıkılaştırıyor ayrıca mekik çekmek, yürüyüş el ve kol koordinasyonunu sağlayan egzersizlerde vardır .

0

düzenli karin germe sporları yapılabilir. redoks suları düzenli olarak tüketilebilir. her sabah limanlı şu tuketirseniz2 3 aydan sonra etkisini görebilirsiniz. çok güzel yağ yakma etkisine sahip.icerisine tarçında ilave edebilirsiniz. mükemmel sonuçlar elde edersiniz tabiki.sporlada destekleyip genel beslenmeye de dikkat edersiniz harika sonuçlar elde edebilirsiniz. yağlı yiyeceklerden uzak durun olabildiğince sebze agirlikl8 beslenin. heryitecekten tüketim ama dozunda aşırıya kaçmanın lazımi lüzumu yok

0

karın bölgesindeki yağlar özellikle de biz kadınlar için gerçekten çok büyük sorun oluyor. eskiden kiloluyken gerçekten de karın bölgesindeki yağlardan oldukça şikayetçiydim. göbek yağlarından kurtulmak için genellikle eğer ki hareketsiz bir yaşam yaşıyorsanız ilk önce yürüyüş veya spor yapabilirsiniz.özellikle de karın çekme karına karın bölgesine çekme hareketleri yapılarak gerçekten bu yöntem çok işe yarıyor ben de çok yapıyorum hala da yapıyorum. karın bölgesindeki yağlanmaları azaltıyor ve iyi bir şekilde dengeliyor.özellikle de sağlıksız beslendiğimiz için genellikle yağlar bölgeye bittiği için genellikle gitmiyor maalesef ki.o yüzden eğer ki karın bölgesinde yağlanma sorununuz varsa bence ilk önce dengeli beslenmelisiniz ve sebze meyve ağırlıklı beslenmelisiniz diye düşünüyorum.fazla yağlı yiyecekler ve zararsız yiyecekler yediğiniz için genellikle karın bölgesinde bir yağlanma olur ve hiçbir zaman geçmiyor maalesef ki.o yüzden de en azından yediğimiz besinlere dikkat etmeliyiz abur cubur tüketmemeliyiz özellikle de aşırı bir şekilde yemek yemek de çok büyük yağlanmalara neden oluyor. genel anlamda karın bölgesinde genellikle egzersiz yapmamak spor yapmamak sürekli yatmak genellikle insanlar akşam yemek yedikten sonra direk yaptıkları için hiçbir şekilde zayıflayamıyorlar bir karın bölgesinde yağlanma oluşuyor.o yüzden de sürekli hareket etmeliyiz akşam yemek yedikten sonra hiçbir şekilde hemen yapmamalıyız en azından birazcık midemizin rahatlaması için yürüyüş yapabiliriz mesela dışarıda. genel anlamda karın bölgesindeki yağlanmaları gidermek için bunlar yapılabilir özellikle de karın bölgesini zayıflatıcı hareketler yapmak gerçekten çok faydalı oluyor.

0

mekik çekmek, sağa-sola-öne-arkaya esnemek, ve kekik suyu içmek gerekir