0

karın kası yapmak için mekik çekmek en iyisi .çünkü karın kasının sürekli çalışması için o bolgeyi calıştıracak bir egzersize ihtiyaç vardır bu egzersizde tabiki mekiktir.

1

karın kası için mutlaka düzenli olarak spor yapmalıyız.bir gün spor yaptıktan sonra 1 2 hafta sonra gine spor yapsak fazla bir şey değişmediğinden bi anlamı kalmıyor yaptığımız spordan.bundan dolayı mutlaka düzenli olarak spor yapmalıyız.karın kasları için belirli egzersizlerde var onlarıda uygulamakta çok fayda vardır bundan dolayı mutlaka düzenli olarak planladığımız egzersizleri tek tek yerine getirip uygulamalıyız.aynı zamanda karın kası içinde besinlerimize mutlaka dikkat etmeliyiz.protein almamız bizim açımızdan çok iyi olabilir.eğer vücunuzdaki yağ oranı çoksa mutlaka biraz koşu ve yürüş yapmanızı öneririm.bu şekilde çok sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz.

2

bol proteinli beslenme düzenine geçmelisin. karın kaslarını güçlendirici egzersizler yapmalısın. bu egzersizler internette var. mekik çekerek karın kaslarını güçlendirebilirsin. çektiğin mekik sayılarını günden güne arttırarak daha fazla fayda sağlayabilirsin.

1

fitness yapılmalıdır. dengeli beslenmelisiniz