0

bence dolar ile çünkü altın fiyatları şuan da çok yüksek ufak başlamak istiyorsan dolar uygun olacaktır ama altın alacak ve bekleyecek kadar sabrın var ise altında alabilirsin.

0

yqni kanka. ben altin olarak goruyorum her zamanki gibi. yani suan baktigimizda bile bir ceyrek altin 391 tl. hadi 400 de. yani az buz para degil, gun gectikce artiyor yani bu. paralara pek guvenemiyorum. birden arttiklari gibi birden cakilabilirler. altinda dusus olsa bile kisa sureli oluyor ve oyle aman aman bir dusus olmuyor. yani balon etkisiyle birden altinin grami 230 dan 270 e firlarsa tekrar eski halini yani 230 a inmesi fazla da gecikmiyorm diyorum ya. balon etkisini birkac kere gorduk yani son birkac yilda. hatirlamiyor musun hatta bir keresinde gram altin 270 liralara kadsr cikmisti da tekrar eski haline gelmisti. o zaman altin 200 lerde daha yeni olmustu. yani altını her zaman oncelikli yatirim araci olarak goruyorum.

0

bence her devirde en iyi yatırım altın kesinlikle değer kaybetmiyor diye düşünüyorum şu an altın borcu olanlara allah yardım etsin bizim de var bir miktar altın borcumuz sürekli çıkıyor yani zaman zaman düşmeler gösterse bile uzun vadede kazandıran bir yatırım.