0

para kazanmak kolaymı zormu bilmiyorum ama biraz düşebilir çünkü o kadar kolay kazanılmıyor para yani kuruş kuruş birikerek nereye kadar 25 tl olacak aceba biraz düşebilir arkadaşlar

0

kördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla site yönetimi ve site içerisindeki üyeleri bu ödeme talebi kısıtlamasından memnun olduklarını görmekteyim ama bence 25 tl değil de 15 tl de çekme hakkımız olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. ama bir yandan banka iban ile para yatırıldı için 25 lira yatırılır diye düşünüyorum ve diğer yandan da bu şekilde düşüncelerim gerçekleşmektedir.

1

miktar gayet uygun. ama ulaşmakta zorlandım ben biraz yeni yılda. tabi bunda sitede çok aktif olamamamın etkisi büyük. miktar yüksek olsa daha sıkıcı olurdu. daha düşük olsa da site ödemelerden başını kaldıramaz siteyle fazla ilgilenemezdi, bu yüzden çok dozunda bir miktar.

0

suan iyi cok ama cok iyi bir miktar.sorumani ekibi uyelerini dusunen bir plartform ayrica bizim yaprigimiz yorumlardan da yola cikarak uyeleri icin etkinlik de yapiyorlar.hemde yarismalarda yapcakrie.ayrica belki ilerleyen zamanlarda sorulara 1 kurus zam yapabilirler.ayrica cevaplar icin de 3 kurus olabilir.buda daha fazla kazanmamiza neden olabilir.

0

brnce guzel bir fiyat. hem güven saglamak amacli guzel birsey. ki zaten bu zamana kadar bir cok yazarin da odeme aldigina eminim. 1 hafta kadar once 24 yazara odeme yaptiklarini duyurmuslardi

0

ben uygun buluyorum dostum ne eksik ne fazla hani gerçekten güzel bir limit ne 50 ne yüz misali sitelerden çok daha güzel bu site ben beğenerek takip ediyorum hakkımızı da fazlasıyla veriyorlar sağ olsunlar çok mütevazı moderatörlere sahipler daha hiç ödeme almadım ama arkadaşlarım aldı inşallah biz de yakın zamanda alırız.

1

bence gayet iyi, normal bir tutar. ama bakalım biz bu tutara ulaşabilecek miyiz onu zaman gösterecek.

0

bende bunu uygun buluyorum daha az sınırın olması çok sacma olurdu

0

alt limitin 25 tl olması bence gayet uygum diye düşünüyorum. daha azı zaten ne işe yarayacak ki.