1

sorumani ödeme limiti bana göre çok güzel bir miktar belirlemiş yani 25 tl limit gayet yerinde ve daha çok güzel 25 tl limit güzel bir para ve insan elinden geldikçe ve aktif olduğu sürece soru sorup güzel cevap verdiği zaman 25 gibi de ulaşmak peki zor sayılmaz çok kolay ulaşılan bir rakamdır yani şu anda 25 altına düşmesi bence iyi bir fikir değildir yani 25 tl limit gayet yerinde ve güzel ben çok beğendim limitini ne düşürmesin de istemiyorum böyle kalsa çok güzel olur.

0

bence suanki limit gayet yerinde bir limit. brn bu siteye ilk uye oldugumda limit 50 tl idi. ben uye oldum bir iki gun sitede ugrastim, sonrasinda limiti 25 tl ye indirdiler. daha da az olmasin bence. 20 liraya inse ne olacak 15 liraya inse ne olacak. hani ne yapilabilecek o parayla. yani yine 25 tl ile kdndinr bir ogunde ziyafet bile cekersin, bir kebap parasi olmayabilir belki 25 tl ama bir pizza ya da 3 lahmacun ya da bir kumpir yenilebilir... ben yemeyecrgim bir ihtiyacimi gorurum diyorsan en azindan bir tisort parasi. sezon sonu indirimlerinde bir kazak parasi bile olabilir bu 25 tl. kontor bile yuklenir yani odeme talebi olusturup hesabimiza bu para yattiktan sonra. yani cok guzel bir limit. yine iyi kotu birşey yapiliyor cunku. ne limit asagi cekilsin ne de yukarı çekilsin.

0

bana göre sorumani bu ödeme limiti çok güzel bir limit bırakmış. bence düşürmemesi gerekir böyle devam ederse çok güzel olur ben bu limitin altında düşmesinden yana değilim bu limit gayette güzel 25 tl en azından 25 tl yaptığında ödeme talebinde bulunabilirsiniz ama az miktar olsa işi göremez onların uğraştığını da değmez diye düşünüyorum 25 tl gayet başarılı bir limit buluyorum.

0

herkez limite neden takildiki biraz zaman birazda uzun cevap verirseniz tabiki kazanc elde edersiniz hani 20 tlmi 10 tl kimsenin isine yaramaz burda emek veren herkez para ceker benim de pazartesi verdim cekmek icin talep bugun 14:30 gibi yatti sizlerde emek verin alin paranizi insallah herkez hak ettigini vede fazlasini kazanir

0

hayır gerek yok... zaten limit 25 tl daha neyine düşürecekler ödeme limitini... hadi düşürdüler diyelim. havale eft ücretini bize yapacakları ödemelerden kesilsin. kabul ediyor musunuz? daha da düşerse işte her limite ulaşan ödeme talebi oluşturacak.. külfet bunlar hep.

0

neden düşürülsün ki bence artmalı aksine yani

0

bence düşürülmesin bundan azı bizimde işimize yaramaz bence. limit kararında.

2

25 tl zaten daha ne kadar düşürülmesi gerekiyor ki. dua edelim de ilerde daha arttırılmasın bence gayet makul bir ödeme alt limiti var sitede.

1

bence tam kararında bir limit olmuş , hemde çok bağlayıcı olmuş böylelikle ben beğendim