0

bazıları benim instagramda gördüğüm soruları soruyor sanki?

bir soru bir cevap diye bir site takip ediyorum buraya bakiyorum ayni soruları burda görüyorum.

6 cevap
1

yani bazıları soru sorduğu zaman elbet bir yerden kaynak görüp soruyorlar yani normaldir olabilir bence bazen insanın kafasında soru gelip soruyor bazen bir şeylere bakıp soru soruyor bazen de bilgi soruları internetten araştırıp soru soruluyor ben gayet normal bakıyorum bu duruma şu anda sen bu soruyu paylaşmışsın bence en az bu yazarlar kadar sen de başka bir yerden soru alıp bu sitede sormuşsun diye düşünüyorum.

0

valla oncesinde hic dikkat etmemistim :) bak ara sira destek alabilirim oradan.

0

aslında daha iyi... bilgileniriz en azından. :) yani yorum sorusu da olsun da herkesin cevaplayacağı şekilde. bilgi sorusu da güzel oluyor :)

0

o siteyi takip etmiyorum ama gene mantıklı bir hareket bence. insanlar soru bulamıyor bir yerden sonra. dönüp dönüp aynı soruyu sormak yerine destek alabilirler . kurallarda öyle bir yasak yok sonuçta .

0

insanlar soru bulamayınca oradan buradan soruyor. ama dikkat ettiğimde geyik muhabbetti olan sorulara herkes cevap veriyor, ama tanım isteyen daha doğrusu bilgi isteyen sorulara gelince sorular cevapsız kalıyor. illaki herkesin geyik sorular sorması mı gerekiyor?

0

vallaha sormaları gayet normal o kadar saçma soru var ki şuan da. bi bitse diye bekliyorum.