0

ispanalari dograririz sora icine sogan konur sonra hamura sebilir sonra yumurda yogurt cirbilir surulur

0

once ispanaklari yikarsin sonra baharatlari koyarsin yufkayi acip icine malzemeler konulup yogurtla yumurtayi surup firina atarsin :d

0

hazır yufka kullanılarak yapılabilir. ispanaklar iyice ayıklanıp yıkanır. ince ince doğranır ve arzuya göre içine kıymaya veyahut peynir eklenebilir. tepsiye dizilen yufkaya yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su karışımından sürülür ve katlar arasında bu sos her zaman uygulanır tam ortasına ıspanaklı harç dökülür. en üstteki yufkaya bir adet yumurta sarısı sürülür ve 200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

0

öncelikle un ,tuz ,su ile yada mayalı hamur yapılarak yapılır . ayrıca ıspanak iyice temizleyin ve dagrayin biz soğanla ıspanaklar güzelce kavurup içine çökelek ekleyip tuz karabiber, kimyon ve pul biber ekleyip harmanlayarak yaparız .hamuru yapıp yağlı tepsiye yufkalar açılır ve arasına yağ ,yumurta, yoğurt sosu yapılır ve bu sos sürülür arasına kaç kat yapılacaksa arasına ıspanaklı harç konulur.tekrar yufkası açılır üzerine kapatılır.uzerine kalan sos dökülür ve dilimleyin fırına verin.