0

valla sayenizde dokuz gundur devam ediyor. en azindan kdndi sorulariniza cevap verip cevapsiz kalmasini durdurabilir, beyin bedava modunun bu kadar uzun aktif olmasini da engellemis olursunuz ama. bunu hep diyorum. sitedeki sorulardan ziyedr bu sormus olduğunuz sorulara kendiniz crvap versenin hrm bu beyin bedava modu bu kadsr uzun surmez, hrm daha fazla soru sorarsiniz. hani diyorsun ya para kazanitorum diye. srn para kazsnmiyorsun, kaybediyorsun. biz yine burada cevap yazarak para kazanmaya devam ediyotuz :d :d ama sen beyin bedava modunun aktif olmadigi zamanlar kazanabiliyorsun. zaten aklini kullanabilseydin bunu fırsata cevirebilirdin. ama iste soruyu sorar grcerim modunda oldugun icin beyin bedava modlarini boylr beklerdin surekli kalksin da soru sorayim diye. bizde cevap yazanlar icin canimiza minnet diyoruz ve sizin sorularınıza cevap yazmiyoruz. beyin bedava modu kalkmasin diye. :) crvaplanmis sorular arasinda cevap yazmadigimiz o kadar cok soru cikiyor ki. ama olur mu.. bir siz para kazaniyorsunuz zaten bu sitede. :d

0

şimdi beyin bedava modu açık.hemde 5 günü geçti.soruyordun bir sürü aynı tür sorular.bir bak bakalım cevapsız sorulara. en çok kimin soruları var.niye cevap yazmıyorsun sorularına.umarım bir hafta sürer beyin bedava.sizin gibiler yüzünden.

0

valla onu bizde anlamış değiliz... o kadar cevapsız soru var sitede ve beyin bedava modu açılmadı.... hayretler içerisindeyiz. site yönetiminin bir oyunu olmalı bu bize.