0

cevapsiz sorular o kadar varki inanın bence o yuzden olcak ayrıca ben dahada arastırdıkca daha derine dogru gidiyor vede yeni yeni cevapsiz sorular yada 1 soruya en fazla 2 cevap verilmiş gorunuyor buda sıkıntı oluyor.

0

bu soruyu buraya sorman saçma yada saçma değil sonuçta para var ucunda acelde

0

yani beyin modu aktif değil. çünkü cevapsız sorular gerçekten de oldukça çoktur ve burada aktif olan üyeler de cevapsız soruları bitirmek için uğraştım ve bu iki gün sürdü anca yani zaten genellikle oluyor da mı bu kadar uzun sürmüyordu. bizler de artık çevalayıp bir şekilde cevapsız soruları bitirdik ama eminim ki; yarın de beyin modu gene aktif olacak gibime geliyor. çünkü cevapsız sorular gene var .şuan sitede fazla kimse yok toplasan 7-8 kişi gene varız. bakalım ne gösterecek yarını bekleyip göreceğiz.

0

cevapsız sorular çok birikti. listede olanlar sorup cevapladigi için birçok soru boş kaldı bence ondan kaynaklıssonuçta onca soru kaldı özellikle bilgi ve araştırmaya dayalı olanlar genelde onlar temizlensin diye uzun süre açık kalıyor bence azalınca kapatıyorlar diye düşünüyorum.

0

4-5 gun beyin bedava acik kaldigi zamanlar oldu... bu yani hicbirsey. ama cevapsiz sorularin tuketilmesi icin yapildi. ve baya da cevapsiz soru varmis bu kadsr kaldigina gor

1

neden olacak insanlar hemen kendi sorup kendi cevaplamasın ve site bomboş sorularla dolmasın diye. o kadar çok cevapsız ve boş soru vardı ki bunları tüketmeye çalıştılar. bitene kadar da o yüzden açmadılar. açtılar bakın yine aynı şekilde devam ediyor. değişmez hiç bir şey.