0

öncelikle sitede para kazanılıyor hergun sitede hergun fazla uğraşan gün de en fazla 20 tl kazanabilir ben günde en fazla 30 soru cevapliyorum gerçekten 2 kat kazanç olunca daha çok güzel olurdu bende bu fırsatı değerlendirip bu geçen hafta 5 gün süre vardı bu fırsatı değerlendirip 5 günde 10 tl kazandım bende dağa uzun yazarak dağa fazla kazandım ben bu diğer fırsatı artık değerlendirip dağa fazla kazanmaya çalışmaya basliyacam.

0

aslinda ben buradan cok guzel para kazaniyorum. sadece cevap vermek bile guzel kazanc sagliyor. ama gel gelelim hem cevaplayacak soru bulamamaktan hem de musait olamamaktan yani gunluk hayattaki islerimizden dolayi bazen giremiyorum siteye. ama girdigim zamanda da sitedeki sorulara cevap yazmaya calisiyorum. bir de iki üç hafta onceki aldigim odememle cok uyguna kitaplar buldum, kitaplari aldim. hem de sifir. onlari internet uzerinden satmaya calsiyorum. instagram ve letgoya yukledim suan. yani en azindan onlar orada dururken bende burada ugrasiyorum. eger almak isteyen olursa mesaj atiyor zaten. o satmak icin aldigim kitaplarda cesitleri arttiracagim ama suanki kazancimi biraz iyi bir kazanc haline getireyim diye dusunuyorum. en azindan daha fazla cesit olur ve alan oldugu zaman toplu alabilsin en azindan. yani benim para kazanmak icin taktiklerim bu sekilde.

0

ben bir çok uygulamadan para kazanıyorum. en güvenilir uygulamalardan biride sorumani uygulamasıdır. ama para kazanmak istiyorum diyen varsa bana mesaj atsın özellikle çocuğu olup evden dışarı çıkamayanlar için.