0

hayır kesinlikle sevmiyorum kaç gündür beyin bedava modu var sürekli aynı sorular etrafta ve ben aynı soruları görmekten sıkıldım.

0

aslinda sevmiyorum ama son zamanlarda sevmeye basladim. bazi arkadaslarimizin soru sormadini durdurdugu icin. hem bu sayede sitede daha rahat takılabiliyorum ben. cunku beyin bedava modu aktif degilken gozden kacirdigim ve crvsp vermek istedigim cok soru oluyor. beyin bedava mosu aktifken en azindan yazwrlarin profillerini gezip sorulsrina cevap vermek daha rahat oluyor bu sayede. en qzindan beyin bedava modunda son zamanlarda bu sekilde yspmsya basladim. guzel kazanclarda elde wdiyorum bu sayede. ve suanda da iki kati kazanc varken daha guzel oluyor bu durum cunku yorum sorularina denk gelebiliyorum, cevabımı uzatabilecrgim sorular bulabiliyorum. bu da bana kazanc olarwk geri donuyor. hani bu siteye giriyorsam bunu yaptigim icin giriyorum. yoksa beyin bedava modu acilinca bazi kisilerin sorularini gormekten sıkıldım.

0

açıkcası en beyin bedava modunu hiç sevmiyorum çünkü hep eski ve aynı sorular kalıyor ve benim canım bu sorulara cevap yazmak istemiyor.

0

cevaplayamadığım çok soru olunca sevmiyorum. bazıları sadece soru soruyor ve çok değişik soru soruyorlar. beyin bedava olunca bari o sorulara cevap verseler.

0

ben çok sevemedim. bazen her soruya cevap vermek istemiyorsunuz. başka sorular olsun istiyorsunuz ya da siz başka sorular sormak istiyorsunuz. aslında soruların cevaplanması açısından iyi bir sistem ancak çok uzun sürüyor bazen belki kısa sürmüş olsa sevebilirdim.