0

yani normalde ben bu sitede çok eski bu sitede sabah 1 girerdim gecelere kadar bu sitede dururdum ama maalesef iki buçuk aydır falan girmedim. ben şu an bugün geldim siteye o da biraz kafamı dağıtmak için yılbaşı yarışmasından sonra gerçekten de siteden sordum ama keşke böyle olmasaydı gerçekten bu siteyi çok seviyordum ama normal değer eskisi gibi olursa bu site arkadaşlarım da zaten gözükmüyor ortalıkta eskisi gibi olursa kendi sabahtan gecelere kadar burada dururum bir yarışması düzenli sever. bir iki gün sürerse bence on numara bir yarışma olur. en azından gene eski performansı almış olurum.

0

en az dört saat harcıyorum. siteye bağımlı oldum sanki. gece uyuyana kadar buradayım. sabah uyanır uyanmaz ilk işim sorumani'ye girmek oluyor. kazancını arttırmak için çok uğraşıyorum. umarım herkes hak ettiğini alır ve kimsenin kimsede hakkı kalmaz. en az on beş yirmi arkadaşıma, amcama, kuzenlerime filan tavsiye ettim. kullanmaya başladılar. herkese bol kazançlar.

0

yeni kayıt oldum, bunun üstüne düşünüyorum. bence kelime sayısına göre para veriyor, günde 2 saat ile kaç tl kazanırım onu merak ediyorum, terazimde kazandığım para harcadığım zamana değiyorsa her normal insan gibi bunu günde iki saat bir iş gibi keyif aldığım sorulara cevap vererek ya da garip sorular üreterek yapabilirim