0

para kazanmanin bir cok yolu var. ki mesela ben burada para kazandigim gibi internetr yukledigim kitaplar var
goren olursa veya almak isteyen olursa mesaj atiyor. millet gorup almak isreywne kadsr ben yine burada kurus kurus kazanmaya devam ediyorum. gunluk hayatta bir isim olmayabilir ama bu iki yerden de para kazanabildigim icin kendi ufak tefek ihtiyaclarimi karsilayabiliyorum. mesela bu kitaplari da buradan kazandigim paralarla aldim ve simdi sadece kendilerini sattikca paralaeini kenara ayiracwgim, elimdeki kitaplar azalinca yeni bie kitap alimina girecegim. boyle boyle kitaplardan para kazanmaya calisiyorum iste. birde gecenlerde etamin seccade işleyip bitirdjm. hemen onu da koydum satis uygulamalarına. para kazanmak icin her yolu deniyoruz diyelim biz ona. helal kazanabildikten sonra nereden nasil kazanmissin önemi yok.

0

para kazanmanız bir çok yolu var.çalışarak para kazanmak çeşitli işlerle uğraşarak ve allahin yasak kılmış olduğu kazanılan paranin haram olduğu kumar oyunundan dır.kumar oynamak hem ayıptır hem de yasaktır.kumardan ve her türlü kötülüğü işten gelen paraların hayırlı olmadığını ve bereketinin olmadığını söyleyebiliriz

0

para kazanmak için herhangi bir işte çalışmalıyız. çalışınca zaten para kazanmış oluyoruz. bir de yarışmalardan ve bazı internet sitelerinden de para kazanılabilir.