0

evet aslında bazı insanlar için doğum günleri çok önemlidir yani mutlaka kutlanması gerekir yoksa sizin burnunuzdan gelir bu durum veya trip atarlar kırılabilirler alınabilirler yani olabilir saygı duymak lazım tabi insanlar böyle şeylere önem veriyor kıymet veriyor olabilir bu mesela değil tabiki sevdiğimiz birinin doğum gününü kutlamak güzel birşeydir. belki bir sürpriz yapmak ona sevildiğini hissettirmek özel olduğunu hissettirmek gerekir. yani bazı insanlar bu konuda daha hassas olabiliyorlar. ben hassas birisi değilimdir sadece hatırlanması o isterim herkes gibi ancak unutulduyda da mevzuyu çok uzatmam çünkü insanlık hali olabilir böyle şeyler normaldir. biz genellikle arkadaşlar ile aramızda her yıl birbirimizin doğum günlerini kutlarız hep bir arada toplanarak özel günleri beraber kutlar ve özel günlerde beraber vakit geçirmeyi severiz. bundan dolayı öyle alıştık ki artık sürpriz bile yapamıyoruz çünkü herkes biliyor doğum günlerinin kutşanacağını. yani aslında biraz sabırlı olmak anlayışlı olmak gekrie kimi insan bu durumda hassas olabilirken kimi de bunu çok önemsemez. insanlık hali bence unutulabilir insnalarımin bu kadar alınmasına gerek yok bence olabilir şeyler bunlar. ancak tabi herkesin fikri başkadır. özel birgün dür neticede birine önem verdiğini belirtmekte güzel bir duygudur herzaman kutlanmaz sonuöt sbşr kere doğuyorsunuz ve ogün de kimisi için özel birgün olabiliyor.

0

kadınların takıntısıdır. ay benim doğum günüm neden kutlamadın., ay benim ay başım neden hediye almadın. türlü türlü bahaneler ile hediye ister dururlar. doğum günü kutlanacak bir şey değil ki. batının uydurmaları olan şeylerdir bunlar.

0

doğum günü kutlmak kutlanılacak kişiye de bağlı olarak önemli yada önemli olmayabilir kendim için söyleyeyim kutlanması çok da önemli değil ama duygusal olarak hayatı yaşayan insanlar için önemlidir.

özellikle de kızlar için önemlidir ki bu durum erkekler içinde zor bir duruma sokar bir sürü tarih ve hepsinin de yıllar boyu kutlanması gerkiyor algısını yaratan güzel kadınlarımız bizleri yani kutlamak istemeyenleri zor bir durumdan çıkaramıyor.

0

doğum günü kutlamak kssinlikle önemli bi olay bunu sadece bi güne sığdırıp diğer günler normal olmak değil tabiki ama insan hatırlandığını bilmek ayrıca onun için uğraş verildiğini görmek için bile bekliyo o 365 günün içindeki bir günü özel günlerin altında basit bi pastadan daha derin şeyler yatıyo aslında eşin dostun eve gelmesi pastayı kestikten sonraki muhabbetler anılar sadece bunun için bile o gün toplanılır be insan sevdiğine kıymet vericek özel günlerini kutlıcak dünya o zaman güzel bi yer olcak zaten burda çok kalıcı değiliz dünya meselelerine çok düşmeden sevmeliyiz birbirimizi

0

benim için doğum günü gibi özel günlerin kutlanmasının çok da gereği yoktur tabii ki sadece doğum günün kutlu olsun kelimesi yeterli olacaktır.ancak çevremizdeki insanların bu konudaki algısı ne yazık ki sadece maddi değerle ölçülüyor.durum ne olursa olsun sizin o kişiyi sevdiğinizi kanıtlamak için ilk önce hediyenin pahalılığına bakılıyor tabii ki de herkes böyle değildir ama çevrenize bir bakarsanız bu çeşitteki insanların arttığını kolayca görebilirsiniz.

0

doğum günü kutlamak bence hiç önemli değildir. o gün doğmuşsunuz ve her şey olmuş bitmiş hayata gözlerini açmışsınız kutlamanın bir önemi olmamakta. ayrıca doğum gününü kutladıktan sonra herkes 1 yaş yaşlandığını kutlamaya başlamaktadır. çünkü doğum gününüz ilerledikçe yaşınızda ilerleyecek ve hayata gözlerinizi yummaya bir adım daha yaklaşacaksınız. ve günler geçtikçe daha mutsuz olacaksınız. tabii ki de bunu tadında olarak hediye ile bir pasta ile kutlayabilirsiniz ve çok mutlu olabilirsiniz kutlamayı gerekli olarak görüyorum sorun hakkındaki cevabımda bu şekildedir.

0

mesala bugün benim doğum günüm ve insan hatırlanmak istiyor.hediye değil sorun ama bir alo deyip doğum günümü bile kutlamasalar mutlu oluyorum insan kendini değerli hissediyor.

1

doğum günü kutlamak bence kesinlikle çok önemli bir şeydir.diğer özel günler neyse de özellikle doğum günüm kutlanmadığı zaman ben kendimi çok kötü hissediyorum. bana göre sevdiğin bir insanın dünyaya gelmiş olduğu gün en önemli günlerden biridir. yani o gün doğmuş olmasaydı o insan benim hayatımda hiç olamazdı çünkü. o yüzden de en önemli günlerden biridir doğum günleri ve muhakkak kutlanması özel anlar geçirilmesi gereklidir.sana değer veriyorum ve iyi ki hayatımdasın iyi ki varsın demenin en kolay yoludur bu günler. bana göre doğum günlerinde sadece doğan kişilerin değil onları doğuran kişilere de yani annelerimize de değer verilmeli ve onlar da hatırlanmalıdır gibi geliyor bana. sonuçta ne eziyetler çekerek bizleri dünyaya getirdiler.o günlerin annelerimiz içinde değeri çok farklıdır ve çok önemli anlardır.benim her doğum günümde annemin o anlarda neler yaşadığı dokuz ay boyunca ne zorluklar çektiği hep aklıma gelir. o yüzden iki taraflı da bakılınca gerçekten vakit ayrılması ve kutlanması gereken bir gündür doğum günü. o gün insan kendini özel hissetmek istiyor en azından. sevdiği insanlar tarafından hatırlanmak ve sürprizlerle karşılamak istiyor. zaten seninle bir güncük böyle en önemli özel bir anımızda oluyor ve hayatınızdaki kişilerin de bence buna saygı duyması ve özenli davranması gerekiyor diye düşünüyorum. çünkü hepimiz iyi ki varız. hayat zaten çok zor en azından senede bir gün şımartılmak hepimizin hakkı.

0

doğum günü ya da diğer özel günleri kutlamak çok önemlidir. karşınızdaki insana verdiğiniz değeri ispatlır, unutmamayı ve unutulmamayı sağlar.