0

insan ruh sağlığını korumak için kafasına her şeyi çok fazla takmamalıdır. çünkü insan bilmeli ki zaten her şey eninde sonunda olacağına varıyor. o yüzden yaşadığımız olumsuzluklar karşısında kendimizi dik tutmayı başarmalıyız. yaşadığımız olumsuzluklardan sonra o olumsuzlukları düzeltmek için yine elimizden geleni yapmalıyız ama olmuyorsa da her şerde vardır bir hayır deyip takdiri allah'a bırakmalıyız. olmayan şeyleri çok fazla zorlayıp da kendi ruh sağlığımızı ve hayatımızı tehlikeye atmamalıyız. çünkü insan bilmeli ki her insan çok değerlidir.

0

ruh sağlığınızı korumak istiyorsanız, hiçbir şeyi kafaya takmamanız gerekiyor. çünkü, gün içinde o kadar çok zorluklarla uğraşıyoruz ki, her yaptığımız stres ömrümüzü bir saat ya da 1 gün falan kısaltıyor. oyüzden yiyin, için, gezin, tozun, hatalar yapın, yanlışlar yapın, doğrular yapın, iyilikler yapın insanlara ama hiç stres yapmayın. hep gülmeniz gerekiyor.

0

çok güzel cümleler var da hepsi argo şimdi burda da olmaz ki. nedense bu rahatlik üzere yazılan atasözleri de hep küfür içerikli. neyse aslında demek istediğim ruh sağlığını korumanın tek yolu aslında bu devirde bencil ve önyargılı olmaktan geçiyor. bu değerler insanı aşağı çeker öteki türlüsü de piyasanın hali ortada can dayanmıyor. en iyisi bizi böyle bırak biz iyiyiz üzgün vicdan ve bozuk psikolojimizle.

0

ruh sağlığının yerinde olmasını istiyorsanız hayatı önemsemeyeceksiniz. hayatı fazla ciddiye almayacaksınız. herkese gülücükler atacaksınız.