0

çok kırılır dumura uğrardım ve derhal hayatımdan çıkarırdım

0

kesinlikle yıkılırdım. güvenim çok büyük ölçüde sarsılırdı. hem sevdiğim insanı kaybettiğime üzülürdüm hem de yıllardır kandırıldığıma üzülürdüm. ama yine de onu affedebileceğimi zannetmiyorum. ve bence bu durum çok önemli çünkü insanlara karşı güvenimizi de kaybetmemize neden oluyor. ileride evlendiğimizde evlendiğimiz kişiye ve ailesine de güvenmekte zorluk çekiyoruz. yani bence o yüzden böyle insanları hayatımızdan kesinlikle uzaklaştırmalıyız. bize daha fazla kandırmalarına ve yıpratmalarına zin vermemeliyiz.

1

ben böyle bir durumla karşılaşsam o insana ağzıma geleni sayarım. sonra kendimi tutamam vurabilirim. düşünürüm kendi içimde neden böyle bir şey yapmış derim. sorarım o insana neden yani derim amacın neydi derim.

1

böyle bir durum karşısında yıkılırdım tabi. kendi kendime kızardım ben senelerdir bu kişiyi nasıl tanıyamadım, nasıl bana olan davranışlarının ve sevgisinin sahte olduğunu anlayamadım diye. benim için çok kötü bir durum olurdu. ama ben biraz da olsa alıştım bu duruma artık arkadaşım dediğim çoğu insanı tanıyamaz hale geldim ve zaten artık hiçbiri de arkadaşım değil.

0

hemen hayatımdan çıkarır ve yüzüne asla bakmazdım.tabiki çokta kötü olurdum onca yıl inanıp güveniyorsun sonra yalancının biri çıkıyor ona çok ağır kelimeler söylerdim.

0

cok kotu olur yikilirdim birdaha kimseye guvenemeyebilrdim abi cok kotu birsey ya .

0

bir daha böyle bir hatayı kaldıramam galiba. bana böyle davranan insanla yolumu ayırır bir daha onunla muhatap olmam buna değecek biri olmadığını bana kanıtlamıştır ama bunları yapmadan önce sebebini anlamaya çalışırım acaba benim mi bir yanlışım oldu diye hatalı olduğumu düşündüğüm noktada konuşurum ancak içim bu konuda oldukça rahatsa direk yolumu ayırırım hayatımızda yeterince iş varken birde böyle insanlarla uğraşmaya hiç gerek yok.

0

var böyle beni sırtımdan vuran arkadaşlarım. allah hepsini bildiği gibi yapsın.

0

çok şaşırırdım ve hayatımın şokunu yaşardım

0

karşımdaki insandan çok kendime kızardım herhalde o kişiye neden güvendiğimi onu neden sevdiğimi neden bu kadar çok değer verdiğimi düşünürdüm ona ise söyleyecek bir lafım bile olmazdı sonrasında da insanları otomatik olarak tekrar o kadar sevemem zaten

0

yıkılırdım bu çok kötü bir gerçek.
bazen gerçekleri duymak istemeyiz.
allah kimseyi bu tür insanlarla tanıştırmasın.