0

çok sinirlenirdim.ancak bir punduna bulup lafı gediğine koyardı

0

böyle bir durumla karşılaştım daha önce bir arkadaşımdan. zaten o kişiyle o anda söyleyeceklerimi söyledim daha sonra onunla ilişkimi kestim ve hiçbir şekilde şu ana kadar 10 sene oldu hiçbir şekilde görüşmüyorum ondan ne haber alıyorum ne yaptığını bilmiyorum.o yüzden arkamdan konuşulduğunu zaten öğrenirsem gerçekten tepkim birazcık sert olabilir. insanlar zaten yapısında var galiba çoğu kişinin sürekli arkadaşlarımdan da görüyorum çevremden ne görüyorum sürekli insanların arkasından konuşma derdindeler. yani bir sürü kusurlarını,yaptığı şeyleri sürekli birbirleriyle dedikodu yapma derdindeler arkasından konuşma derdindeler ne anlıyorlar gerçekten hiç anlamış değilim. bence insanlar ilk önce kendine bakmalı daha sonra o kişilerin yaptığı davranışları tavırlarına bakmalıdır.insanlar bence arkasından konuşmasının sebebi dedikoduyu sevmesi erkek olsun kız olsun dedikoduyu sevsin sevmesin ve onun eğer ki kıskanıyorsa bence o yüzden de bazen insanlar onların arkasından konuşuyorlar. o yüzden tepkim zaten çok birazcık sert olur gerçekten ve o kişiyle ne söyleyeceklerini ne söyleyeceksen söylerim daha sonra o kişiyle ilişki mi keser hiçbir şekilde konuşmam artık o kişiyle ne görüşürüm bir yerde karşılaşırsam onun yüzüne bakarım yani gerçekten onu hayatımdan silerim zaten.

0

bu olay ile çok karşılaştım, arkamdan konuşulduğunu öğrenince baya bir sinirlendim ve hep bu durum böyleydi. o insana karşı tutumum değişti, radikal kararlarla hayatımdan çıkardığım insanlar da oldu. kendimi savunma veya karşılık adına ağzımı bir açtım pir açtım hep, susturmak kolay değil beni hiç. yüz yüze gelip yüzleşmek istedim hep, bu da gerçekleşti her zaman nerdeyse. bir insanın arkasından atıp tutmak ile haklı olunmaz, bir gün yine o insanla karşılaşmanın imkânın olduğunu unutmayalım çünkü dünya küçük bir yer.

0

once kendini gelistir sonra beni elestir der arkami doner giderdim.yanimda olan olsun olmayan arkamda dursun geregide yokdur zaten.

0

öğrendiğimi yüzlerine vuruyorum çok afedersiniz ağızlarına ....yorum ve hayatımdan tamamen çıkarıyorum. dedikodu yapan insanlardan nefret ederim bugün benim dedikodumu yapan yarın da senin dedikodunu yapan onunla oturup dedikodu yapanda aynı derecede suçludur benim gözümde.

0

arkamdan konuşulduğunu öğrendiğim zaman öncelikle kimin arkamdan konuştuğuna bakarım. konuşan kişinin yanına giderdim ve benimle derdinin ne olduğunu sorardım.